De ce cheamă Luis Gabriel doctorul? Artistul a scos o piesă pentru inimi rănite! Nu există o pastilă de iubire!
2022-05-19 18:06:00

E celebru și nu mai are nevoie de nicio prezentare! Luis Gabriel e “as’ în diamante, căci el interpretează mega hitul “Toate diamantele” și s-a specializat în melodii de dragoste! După “Inima ta”, “Lalele”, “Ochii tăi”, “Nevasta mea” și multe alte piese de succes, Luis Gabriel…cheamă doctorul! De ce? Ne spune chiar el!
“Piesa “Doctore” e făcută pentru oamenii care suferă, au iubit, bineînțeles, și iubesc în continuare, pentru că atunci când iubești, este normal să și suferi, trăiești astfel de momente! Iar atunci când suferi din iubire, întotdeauna te va durea ceva dar nu știi ce! Și asta este pe dinăuntrul tău și cauți tratamentul ăla să te vindeci dar cred că tratamentul potrivit este fericirea și iubirea pe care ti-o poartă partenerul. De aceea am făcut piesa cu doctorul, adică “Doctore, da-mi ceva de iubire! Dar nu există o pastilă de iubire! Asta am simțit eu când am cântat piesa realizată în colaborare cu Balkanika Records! Dacă nu este suferință, nu este iubire! Este frumos și să suferi!”, a mărturisit Luis Gabriel despre noua lui piesă, “Doctore”.
Cea mai nouă melodie a artistului Luis Gabriel, “Doctore”, este lansată în colaborare cu Balkanika Records. De muzică și text s-au ocupat Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), iar de Mix/Master: Andy Robert (Any1). Iar atunci când ești rănit în iubire, dacă asculți “Doctore” by Luis Gabriel, nu mai ai nevoie de nimic!
Pe 28 iunie devine tătic
Luis Gabriel și frumoasa lui soție, Haziran, urmează să devină părinți la sfârșitul lunii iunie. Artistul este din cale afară de fericit și abia așteaptă să își cunoască bebelușul și să îl strângă în brațe! “Cu sarcina este totul OK! Soția mea va naște pe 28 iunie, suntem aici, împreună, și suntem nerăbdători să savurăm acest moment unic din viața noastră!”, a mărturisit Luis Gabriel.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *