De ce trebuie sa urmaresti noul proiect Chaow Mix
2023-05-19 21:23:31

Chaow Mix, un proiect muzical îndrăzneț și inovator, s-a lansat pe scena muzicală cu un scop precis: să ofere publicului o viziune nouă și revigorantă asupra melodiilor cunoscute de către publicul larg. Prin remixurile sale, Chaow Mix vrea scoată la lumină piesele hit din trecut și să le aducă în prezent, cu un sound actual și captivant.

Primul exemplu al acestei abordări inovatoare este remixul piesei Toca-Toca de la Fly Project, un hit lansat acum 10 ani, care a strâns peste 119 milioane de vizualizări pe YouTube. Datorită ciclicității trendurilor muzicale, un deceniu mai târziu, piesa a devenit virală pe TikTok în comunitatea din Japonia. Începând cu luna februarie 2023, Toca-Toca a dominat topurile muzicale din Asia, strângând peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube Shorts și 120 de milioane de streams pe Spotify. Piesa a devenit virală pe Tik Tok, acolo unde sunt peste 250 de milioane de hashtaguri legate de piesă și peste 200 de milioane de video-uri făcute pe piesă. Popularitatea sa a făcut ca piesa să urce pe locul 6 în topul Shazam Japonia, devenind rapid o nouă intrare în topurile din Maldive, Taiwan și Coree

 

Remixul lui Chaow surprinde prin sunetul său unic, în care sunt integrate elemente din melodia originală printre adăugiri inovatoare cum sunt versurile în limba japoneză. Acest plot twist adus de Chaow Mix aduce o notă proaspătă și captivantă în cadrul remixului.

Single-ul original Toca-Toca, lansat în 2013, a fost un hit mondial, ajungând pe primul loc în mai multe țări, inclusiv Italia, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Rusia, Moldova și Turcia, și clasându-se în top 10 în Franța, Belgia și Spania. Piesa a fost apreciată și recunoscută printr-un disc de aur, iar mai târziu a obținut și discul de platină pentru vânzările sale în Italia.

Această inițiativă muzicală promițătoare se distinge prin abordarea neconvențională și curajoasă, aducând o nouă perspectivă asupra melodiilor celebre și transformându-le într-o experiență muzicală de neuitat.

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *