De la arhitectură la scena muzicală: Sabrina Stoica și Jean Gavril lansează "Visuri"
2023-09-27 16:27:05

Sabrina Stoica și Jean Gavril ne demonstrează cu visurile devin realitate cu noua lor lansare: “Visuri”. Povestea colaborării dintre cei doi artiști este una specială, Sabrina este studentă în anul VI la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – București, în timp ce Jean Gavril este absolvent al aceleiași facultăți.

“Visuri” nu este doar o colaborare muzicală obișnuită, ea are în spate chiar un vis ce a devenit realitate prin muncă și perseverență. Sabrina Stoica își amintește cum Jean Gavril a cântat la balul bobocilor la Facultatea de Arhitectură, eveniment la care a fost și ea prezentă. Acela a fost momentul în care Sabrina și-a pus pe lista de dorințe o colaborare cu Jean.

“Piesa ‘Visuri’ vorbește despre călătoria pe care o începi singur pentru ca, în final, să o trăiești în doi. Colaborarea cu Jean este un vis devenit realitate și îi mulțumesc nespus că a ales să scriem acest capitol împreună. După cum zice și piesa, ‘Visuri, visuri / E tot ce avem’.” a declarat Sabrina Stoica.

Filmarea videoclipului pentru “Visuri” a avut loc pe scena Teatrului Elisabeta din București, oferind o atmosferă cinematografică și idilică, care a subliniat povestea melodiei într-un mod spectaculos. Regia videoclipului a fost realizată de Alin Alib.

Vocea suavă și proaspătă a Sabrinei Stoica se completează perfect cu interpretarea puternică și încrezătoare a lui Jean Gavril, consolidând “Visuri” ca o piesă de neuitat.

Sabrina Stoica și-a făcut debutul în lumea muzicală cu single-ul “Valuri la mal”, care a adunat impresionante 87.000 de ascultări în primele două luni. De asemenea, ea a captivat publicul cu cover-uri postate pe YouTube, adunând zeci de mii de vizualizări în câteva luni.

Pe de altă parte, Jean Gavril este un artist de succes în România, cunoscut pentru hit-uri precum “Ultimul val”, în colaborare cu Feli, și “Tocuri”. El a câștigat competiția “Dancing on Ice” și a impresionat la “Te cunosc de Undeva”. Cu o bază de fani în creștere constantă, Jean Gavril se numără printre artiștii consacrați din România.

“Visuri” este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming muzical.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *