De pus pe repeat! UNKLFNKL lansează "Samurai Sci-Fi"
2024-07-08 11:07:15

UNKLFNKL vine cu o nouă piesă de pus pe repeat, de care nu o să te mai saturi! Producătorul muzical, cunoscut pentru abordarea unică în crearea pieselor, lansează “Samurai Sci-Fi”. Artistul personalizează după bunul plac muzica electronică, impresionând publicul cu ritmuri irezistibile.

Piesa “Samurai Sci-Fi” propune o combinație de limbi și sunete care o să îți ofere energie încă de la primele acorduri. Linia melodică te duce cu gândul la țările asiatice. UNKLFNKL demonstrează, din nou, că nu există limite atunci când vine vorba despre creativitate, inspirându-se atât din elemente moderne, cât și din cele tradiționale.

“Locuiesc într-un cartier care oferă diversitate din punct de vedere cultural, astfel că în fiecare seară de weekend mă bucur de sunete amețitoare. Participarea mea la acest haos se simte în momentele în care dau petreceri în propria curte, iar atmosfera este una care nu se poate descrie în cuvinte. În calitate de gazdă, trebuie să găsesc linia melodică perfectă și mereu caut piese care să aibă un amestec perfect de sunete. Mă gândesc la ceva care să completeze idee de diversitate culturală, poate niște rap, câteva melodii nu foarte liniștite, nici măcar tehno. Caut muzică optimistă, genul care te face să vrei să sari și să dansezi. Nu există prea multe piese în acest fel pentru a-mi completa lista de redare, astfel că am decis să le fac singur. “Samurai Sci-Fi” este doar prima!”, spune UNKLFNKL.

DJ și producător muzical, UNKLFNKL a luat cu asalt scena din Vancouver BC și cele mai tari cluburi din Europa și Asia, venind cu mixuri deep-house, tehno, slap house, hip-hop și pop încă de când a intrat în industrie. A realizat piese ca “Oh My Darling”, “To The Moon and Back”,”Relax, “Take It Easy”, remix al melodiei cântate de Mika, pe care l-a realizat alături de Dayana, dar și “Chasing the Hights”, în colaborare cu Anthony Keyrouz și Jon Paul. Când vine vorba despre colaborările pe care le-a avut cu artiștii români, el a făcut echipă cu Bianca Tilici, dar și cu Ioana Ignat, pentru “No more Lies”, respectiv “6 Feet Deep”.

Păreri?

8 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *