Dean Lewis a lansat albumul The Hardest Love
2022-11-05 20:54:10

Dean Lewis a lansat albumul “The Hardest Love”. Călătoria uluitoare a cântărețului și compozitorului australian până în topul topurilor muzicale globale va atinge,  cu siguranță, cote și mai mari odată cu lansarea celui de-al doilea album al său, “The Hardest Love”.
După ce și-a petrecut ultimele trei luni avand spectacole sold out în SUA, Europa și Marea Britanie, Dean se întoarce acasă săptămâna viitoare pentru etapa australiană din turneul său global Sad Boi Winter Summer.

Lansarea albumului “The Hardest Love” urmează ceea ce a fost un 2022 remarcabil pentru Dean. Pe măsură ce sosește înapoi în țară, impulsul actualului său single „How Do I Say Goodbye” continuă să urce în topurile muzicale locale și internaționale. Deja certificat cu Discul de Aur în Elveția și Norvegia, „How Do I Say Goodbye” a acumulat 81 de milioane de stream-uri, ajungând pe locul 68 în Spotify Global Chart, pe locul 13 în Spotify US Viral Chart și in Top 20 pe Shazam. Cel mai important, săptămâna aceasta, „How Do I Say Goodbye” s-a clasat pe locul 31 în UK Official Singles Chart și este, în prezent, pe locul 90 în Billboard Global 200 Chart.

Dean explică procesul îndelungat de creație al realizării “The Hardest Love”: „Am început să scriu albumul în acest hotel de pe Sunset din West Hollywood. Am scris în Nashville o vreme, apoi m-am întors în LA și apoi am plecat la Londra…” În fiecare oraș, Dean a experimentat cu diverși producători în căutarea sunetului și a sentimentului potrivit.
„Există un citat celebru care spune că oamenii au toată viața pentru a-și scrie primul album și apoi șase luni pentru a-l scrie pe următorul. Simt că am avut timp dublu pentru acest album decât pentru primul.”
Își amintește de șocul de la primul său single, “Waves”, în urmă cu șase ani. „A explodat atât de repede și totul a fost atât de nebunesc încât nu am avut timp să-mi dau seama ce făceam. De data aceasta am avut mult mai mult timp să mă gândesc la ce îmi plăcea la acele melodii, să mă întorc și să mă uit la lucrurile care le-au făcut să funcționeze.” Scufundarea profundă a dus la reafirmarea conținutului emoțional sincer pentru care Dean a devenit cunoscut.

În virtutea procesului de înregistrare de la distanță, Dean a devenit coproducător al albumului. „Trebuie să învăț cum să fac mult mai multe în această privință”, spune el. „A trebuit să învăț cum să-mi înregistrez propria voce pentru câteva dintre melodii; cum să înregistrez propria mea chitară acustică. All For You am înregistrat-o singur, doar eu singur la un Airbnb din Malibu.”

Alte piese de pe cel de-al doilea album al lui Dean au fost coproduse cu o serie de colaboratori, inclusiv Nick Atkinson și Ed Holloway, Tyler Johnson, Alex Hope și Jon Hume.

Cea mai mare parte a mixajului i-a revenit lui Mark „Spike” Stent, un nume pe care Dean l-a văzut pentru prima dată în creditele albumelor lui Oasis și Ed Sheeran. „Spike este foarte bun la amestecarea pop cu organic”, spune el. „Asta țintesc eu.”

De la speranță la durere și înapoi, The Hardest Love „reflectectă în totalitate locul în care mă aflam în viața mea la acea vreme”, spune Dean. „Au fost câțiva ani stresanți… Nu cred că mi-am dat seama de presiunea la care am fost supus, pentru că, pe de altă parte, omule, nu aveam nimic. M-am mutat la bunica înainte să obțin un contract. Nu aveam bani, eram în punctul de a crede că am irosit toate oportunitățile din viața mea.”

The Hardest Love Tracklisting

Small Disasters
Looks Like Me
The Hardest Love
Hurtless
All For You
How Do I Say Goodbye
Scares Me
Something To Help
Into The Breeze
To Have You Today

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *