Dean Lewis a lansat „Memories"
2024-02-04 21:44:00

Dean Lewis a lansat „Memories”. Produsă și scrisă de Dean cu Jon Hume în Los Angeles și Nashville, piesa este o altă degustare a viitorului album al superstarului global.

Fanii lui Dean Lewis vor fi, de asemenea, încântați să audă că artistul de top a fost anunțat ca invitat special la show-ul cântărețului britanic James Arthur în UK și Ireland Arena, care va avea loc în martie.

„Memories” este ceea ce face cel mai bine Dean: se conectează prin versuri articulate în mișcare și melodii pline de melodii. Întrebat despre piesă, Dean spune: „La sfârșitul anului trecut, am terminat turneul și am avut un mic moment să respir și să reflectez… și în acel timp… am scris „Memories”. Acest cântec descrie ruperea relației mele cu cel mai apropiat prieten. M-am simțit atât de izolat când nu puteam să ridic telefonul și să vorbesc cu ea. Am vrut doar să-i aud vocea, dar este și despre a fi recunoscător pentru toate momentele pe care le-ai împărtășit. Ca si compozitor, simt că este una dintre acele cântece care apare la fiecare doi ani… Am simțit că refrenul a încetinit lumea când l-am ascultat pentru prima dată.”

„Memories” apare exact în momentul în care single-ul precedent al lui Dean „Trust Me Mate” atinge un nou vârf în Țările de Jos, ajungând pe locul 40 în topul oficial al single-urilor, #10 Radio și Top 40 Spotify și #6 Shazam.

Cel de-al treilea album de studio al lui Dean va fi lansat în întreaga lume în 2024. „Memories” este al treilea single extras de pe viitorul album, dupa single-urile „Trust Me Mate” și „In A Perfect World” feat. Julia Michaels.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *