Dean Lewis a lansat un nou album, „The Epilogue"
2024-10-18 18:47:21

Dean Lewis lansează astăzi al treilea său album, „The Epilogue”, prin intermediul Universal Music Group, fiind un proiect mult așteptat de fanii artistului. Acesta include noul său single, „Empire”, ce vine însoțit de un videoclip a cărui premieră are loc tot astăzi.

„The Epilogue” include 12 piese noi, printre care și cel mai recent single de succes, cântecul de dragoste „Rest”, în colaborare cu Sasha Alex Sloan, care a strâns deja peste 13 milioane de streamuri, precum și „All I Ever Wanted”, cu peste 20 de milioane de streamuri, care a ajuns în Top 10 pe Shazam și în Top 15 în Australian Radio Chart.

„Un Epilog, în mod tradițional, rezumă o carte, răspunde la întrebări rămase și sugerează ce urmează. Acesta este un nou capitol. Simt că reprezintă încheierea ultimilor câțiva ani din viața mea și începutul următorului. Am încercat cu adevărat să definesc propriul meu stil. Primul meu album avea un nivel de sinceritate brută, al doilea a fost puțin mai prudent și orientat spre pop, dar piesele erau semnificative pentru mine. Pe acest album, am încercat să reaprind simplitatea care a făcut lucrurile să funcționeze. Știam ce vreau să aud, așa că am îmbrățișat ceea ce a făcut special primul album.”, declară artistul.

Turneul mondial „The Epilogue” debutează la Civic Theatre din Newcastle miercuri, 30 octombrie, și va continua până în mai 2025, Dean susținând concerte în peste 60 de orașe mari din întreaga lume.

Păreri?

113 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *