Dean Lewis face echipă cu Julia Michaels pentru In A Perfect World
2023-07-05 15:46:55

Dean Lewis face echipă cu Julia Michaels pentru “In A Perfect World”. Lansarea marchează începutul unui nou capitol pentru Dean, cu vești despre un al treilea album în lucru.

„In A Perfect World” este primul single de pe viitorul album al lui Dean, scris și înregistrat împreună cu Michaels în 24 de ore la Los Angeles. Unindu-și forțele cu producătorul / compozitorul Nolan Sipe (OneRepublic, Calum Scott, Benson Boome), Dean a coprodus „In A Perfect World”.

Împărtășindu-și entuziasmul de a colabora pentru prima dată cu Julia Michaels, Dean Lewis spune: „Când am aflat că Julia Michaels și eu aveam să intru în studio, am fost atât de încântat! Julia este cunoscută ca una dintre cele mai bune compozitoare din lume și permiteți-mi să vă spun că cu siguranță că așa e. Odată ce am fost în studio, i-am interpretat ideea mea – un vers și un refren.

Reacția Juliei a fost: „Îmi place versul, dar urăsc refrenul.” Am vorbit mult și i-am explicat situația mea și prin ce treceam. Ceea ce a curs de acolo a fost,  pur și simplu, uluitor, nu am văzut niciodată pe cineva care să scrie așa, fiecare idee pe care a avut-o era uimitoare. Refrenul cu care a venit a fost nebun de bun, așa că, desigur, acesta este ceea ce am folosit și a funcționat atât de bine!”
Împreună, compozitorii au acumulat peste 35 de milioane de urmăritori pe Spotify și 8 milioane de urmăritori pe rețelele lor sociale. Hitul uriaș al lui Dean „How Do I Say Goodbye” a atins peste 783 de milioane de stream-uri și este în prezent pe locul 3 în Topul Hot AC Radio din SUA, este de două ori platină în Australia și Elveția, aur în SUA și NZ și platină în Canada, Norvegia , Suedia, Belgia și Olanda.

Dean se pregătește acum pentru următoarea etapă a turneului cu primele sale spectacole principale în ASIA în august și în SUA în septembrie. Dean va cânta și la festivaluri importante, Lollapalooza Stockholm (unde va urca și pe scenă cu Kygo), Rock Werchter Belgium, Lollapalooza Paris, Wake The Giant Music Festival Canada. Până la sfârșitul anului 2023, Dean va concerta la peste 100 de spectacole și festivaluri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *