Debutul artistei Bianca Tilici, single-ul Jucării, explorează natura jucăușă a iubirii
2023-06-07 15:32:32

Iubirea este un joc în care toți participăm, iar Bianca Tilici, talentata artistă, aduce în prim-plan această idee prin lansarea primului său single, Jucării. Această piesă reușește să transmită perfect esența iubirii și te va captiva încă de la prima ascultare, datorită sunetului său unic și ritmului său dinamic.

Elementul central al melodiei este contrastul dintre versurile mature și vocea puternică a Biancăi Tilici, oferind astfel o perspectivă matură asupra iubirii. Adăugând la aceasta, corul de copii pe fundal aduce un element jucăuș care îmbogățește experiența auditivă.

În cuvintele artistei “Jucării este prima piesă care nu este scrisă de mine și cu care am rezonat. De obicei prefer să îmi scriu singură piesele pentru că așa simt că îmi creez o legătură mai personală cu piesa. Când am ascultat demo-ul piesei, mi-a plăcut foarte mult. Piesa are o abordare foarte fresh și puțin mai “childish” asupra unei relații toxice, lucru cu care mulți dintre noi ne-am confruntat. Versurile piesei mă duc cu gândul la propriile mele experiențe și totodată lasă loc de interpretare pentru fiecare ascultător în parte să își creeze propria relatare a poveștii. Nefiind o piesă scrisă de mine, mi-am adus aportul asupra ei prin interpretare și am făcut-o parte din mine.”

Jucării marchează prima piesă în limba română a Biancăi, în care artista explorează o direcție muzicală fresh și adaptată la mesajele autentice pe care le transmite prin versurile proprii.

Piesa este disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Despre Bianca Tilici:

Bianca Tilici este o artistă Pop-Dance și Electronic, cântăreață și compozitoare, care impresionează prin emoția pe care o transmite prin vocea sa puternică și prin stilul său artistic original. Cu o pasiune deplină pentru muzică, Bianca continuă să cucerească audiența cu piese originale și mesaje autentice.

Artista lansează în mod constant piese care strâng milioane de streamuri atât pe YouTube, cât și pe Spotify, fiind una dintre vocile apreciate de producătorii din industrie datorită timbrului său vocal distinct. Bianca a adunat deja 150.000 de ascultători lunar pe Spotify, iar printre lansările sale de succes se numără: In the Nick of Time (NUBLANC x Bianca Tilici) – 355k streamings, Never Mind (Ikarus x Bianca Tilici) – 332k streamings, Coming Home (GORISCK x Bianca Tilici) 251k streamings. Jucării este prima piesă în limba română a Biancăi, care urmează o direcție muzicală fresh și adaptată la mesajele pe care artista le transmite prin versurile proprii.

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *