Decizia luată de un cunoscut cântăreț după ce i-a fost spartă casa: "Aveau rețele în mai multe zone ale țării, imediat am trecut la fapte"
2021-06-14 17:15:38
Cântărețul de muzică populară Mihai Priescu a trecut printr-o spaimă teribilă în urmă cu doi ani, când i-a fost spartă casa. Ce decizie a luat.
 
Interpretul de muzică folclorică Mihai Priescu a trecut prin spaima vieții sale în urmă cu doi ani. Casa lui a fost prădată de hoți, aceeași hoți care au dat apoi buzna în locuința unui politician.
 
Evenimentul prin care cântărețul a trecut l-a determinat să își blindeze bine casa. Mai mult, și-a luat și un animale care să facă pe paznicul.
 
Cântărețul Mihai Priescu, prădat de hoți într-o noapte de Revelion
 
Artistul a povestit prin ce a trecut și cum s-a gândit să se protejeze de hoți pe viitor. Cei care au tăbărât în casa lui l-au vitregit de câteva kilograme de aur, dar și de dinții de aur lăsați moștenire de la bunica lui. Dinții au fost cei care i-au ajutat pe polițiști să îi prindă repede pe hoți, aceeași hoți care au colindat și politicieni, printre care un lider liberal.
 
Nefericita întâmplare a avut loc chiar în noaptea de Revelion. Cântărețul nu era acasă atunci, căci avea un angajament de dus la capăt, aflându-se la o cântare.
 
Artistul nu a putut recupera nimic. Hoții, prinși după un an
 
Această experiență care poate marca pe oricine i-a adus câteva stări destul de neplăcute muzicianului. A reușit să își revină repede și să gândească niște soluții concrete pentru a evita astfel de spargeri pe viitor.
 
Cântărețul a dezvăluit că și-a instalat mai multe camere de supraveghere, alarmă și a făcut un contract cu o firmă privată de pază. Mai mult, și-a luat și un câine ciobănesc belgian malinois, pe care îl consideră deja membru al familiei sale, un patruped foarte bun pentru pază și foarte devotat casei.
 
“Din păcate nu am reușit sa recuperez nimic, pentru că hoții au fost prinși cu întârziere (după aproximativ 1 an de zile). Între timp mai dăduseră și alte spargeri și au fost și alte persoane păgubite. Hoții se mișcau foarte rapid și scăpau imediat de “marfă”, aveau rețele în mai multe zone ale țării. Nu pot să zic că am rămas cu sechele, dar o anumită teamă și nesiguranță s-a instalat mai ales atunci în perioada când s-a întâmplat asta. Imediat am luat decizia de a blinda cum s-ar zice casa și am trecut la fapte. Am instalat foarte multe camere de supraveghere, alarmă, am făcut și un contract cu o firma privată de pază. Pe lângă cele enumerate am achiziționat și un câine ciobănesc belgian malinois, care deja face parte din familie. Foarte bun pentru pază, foarte iubitor cu familia și foarte devotat”, ne-a declarat Mihai Priescu.
 
Așa cum ne-a obișnuit, îndrăgitul interpret de muzică de petrecere Mihai Priescu vine frecvent cu noutăți în fața fanilor. De această dată, el a lansat o nouă piesă despre iubire și iertare -„Cine ești tu, cine te crezi„.
 
De-a lungul anilor, Mihai Priescu a înregistrat multe melodii, de la folclor, muzică de petrecere, până la manele, singur sau în colaborare cu artiști celebri precum Tinu Veresezan, Petrică Nicoară și Armin Nicoară, Claudia Puican, Cristian Rizescu și mulți alții. Pe viitor și-ar dori o colaborare cu Carmen de la Sălciua și Georgiana Lobonț, două din artistele pe care le apreciază enorm de mult pentru talentul lor.
 
Păreri?
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *