Deeperlove vine cu un cadou la final de an: energie adunata in melodia Left Me Dry
2021-12-11 13:15:18

La final de an, Deeperlove ne face un cadou. Melodia „Left Me Dry” aduce cu ea multă energie, după un an atipic. Cu ritmuri vibrante de house, Deeperlove reușește să ne îmbunătățească starea de spirit acum, la final, pentru a începe cu forțe proaspete noul an.

Dincolo de energia specifică pe care o aduce muzica lui Deeperlove, „Left Me Dry” își propune să ne ajute să avem mai multă încredere în noi, să ne iubim mai mult și să lăsăm în urmă orice ne face nefericiți.

„E o melodie care mă face să mă simt bine și pe care am făcut-o tocmai în ideea asta. În plus, a fost foarte important pentru mine să transmit și un mesaj pentru oamenii care trec printr-o despărțire și care nu reușesc să se regăsească. Am dat deoparte tot ce înseamnă dramă și am păstrat doar ce înseamnă energie și încredere în sine.”, a precizat Deeperlove.

Deeperlove este un producător și DJ din Germania, care adună, lunar, pe Spotify, peste 410.000 de ascultători. Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt „Live My Life Alone”, „Say You Love Me” și „Renegade Master (Back Once Again)”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *