Delia lansează Scandal, în colaborare cu HVNDS, un manifesto al rebelilor cu cauză
2023-06-22 17:57:29

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, “Scandal”, în colaborare cu HVNDS.

Piesa, un mix de stiluri muzicale rock-trap este un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.

“Scandal” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, Johnny și Iustin, versurile Delia, Iustin Radu Câmpeanu și Onel, iar la productie Alex Cotoi a inserat amprenta HVNDS în acest mix neașteptat.

Videoclipul pentru “Scandal” a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai colaborat și pentru alte piese precum “Cum ne noi”, “Aruncă-mă”, “Dragoste cu dinți” sau “Între noi”. Pentru acest video, Delia a colaborat cu Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Hilke Muslim (styling).

HVNDS, proiectul muzical format din Iustin, Johnny, Onel și Niki, a fost înființat în 2016, și a devenit cunoscut publicului prin piesele virale și colaborările cu Șatra B.E.N.Z., NOSFE, RAVA, Killa Fonic, Azteca și Nane.

“Îmi place să mă joc, să experimentez din punct de vedere muzical, așa că am petrecut mult timp în studio cu Alex Cotoi și am dat frău liber imaginației și creativității. Când am început să compun “Scandal”, am simțit că HVNDS va aduce acel flavour de care piesa avea nevoie să fie completă. Enjoy!”, a spus Delia.

La începutul primăverii, Delia a lansat single-ul “Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

“Scandal” va fi inclus pe albumul “Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *