Delia Rus lanseaza versiunea acustica a piesei "Oare stii"!
2019-12-16 19:44:02

Roton continua seria sesiunilor live acustice, filmate la RTN Factory, ce ofera fanilor sansa de a-si asculta preferatii intr-un cadru intim si relaxant. Dupa Jean Gavril si florianrus, este randul Deliei Rus, ce ne incanta cu un cover dupa o piesa celebra, oferindu-i o noua abordare printr-o versiune live acustica.

Piesa “Oare stii” este un cover dupa una dintre cele mai cunoscute piese ce a fost lansata dupa anii 2000, interpretata de trupa Simplu. “Oare stii” in versiunea acustica a Deliei Rus reinterpreteaza stilul piesei originale si o aduce in actualitate. “Oare stii” este prima piesa din set-ul Deliei, ce este completat de versiuni acustice ale pieselor sale, “Daca pleci” si “Fericire / Chip de Chin”, disponibile pe serviciile de streaming.

Delia Rus a debutat in 2016 cu “Daca pleci”, piesa ce a adus-o in atentia reflectoarelor in scurt timp, adunand peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de 12 luni. A urmat “Tatuaj pe inima” si colaborarea cu Karo & Doddy – “Tot mai departe”, ambele lansari generand milioane de accesari.
In 2019 a colaborat cu Tranda pentru “Club Nostalgia”, piesa inclusa pe cel mai recent album al rapperulu: “Nord”. Tot in acest an, artista a reconstruit “Salcie la mal” in luna aprilie, punand versurile lui Maximilian Mihai intr-o noua lumina. In luna iunie din acelasi an, Delia a deschis concertul LP de la Arenele Romane printr-o prestatie acustica, o prestatie sincera si plina de sentiment. Cel mai recent, Delia si-a deschis propriul canal de Youtube, unde puteti fi la curent cu toate lansarile ei noi.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *