Demi Lovato a lansat albumul Holy Fvck
2022-08-19 17:16:08

Demi Lovato a lansat albumul “Holy Fvck”. Proiectul marchează cel de-al 8-lea material discografic al lui Demi și este o călătorie sonoră bazată pe rădăcinile ei rock și pop-punk și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor ei de viață. Albumul cu 16 piese va include piese lansate anterior, precum „SKIN OF MY TEETH” și „SUBSTANCE” și colaborări de la Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara.

În plus, Demi va aduce albumul fanilor din America de Sud și America de Nord în această toamnă în turneul HOLY FVCK. Fanii se pot aștepta să audă melodii noi de pe album, precum și versiuni rock reimaginate ale hit-urilor ei, inclusiv „Sorry Not Sorry”, „Cool for the Summer” și multe altele.

Produs de Live Nation, turneul cu 32 spectacole a început sâmbăta trecută în Illinois. Turneul va continua în America de Sud, cu opriri în Belo Horizonte, Bogotá și multe altele, înainte de a ajunge în America de Nord, joi, 22 septembrie, în Wheatland, CA, la Hard Rock Live Sacramento. Etapa nord-americană include opriri la New York, Los Angeles, Montreal, Nashville și multe altele înainte de a se încheia în Irving, TX, la The Pavilion at Toyota Music Factory, duminică, 6 noiembrie. Royal & The Serpent și Dead Sara vor servi ca invitați speciali la anumite spectacole din America de Nord.

HOLY FVCK TRACKLISTING:

FREAK (FT. YUNGBLUD)
SKIN OF MY TEETH
SUBSTANCE
EAT ME (FT. ROYAL & THE SERPENT)
HOLY FVCK
29
HAPPY ENDING
HEAVEN
CITY OF ANGELS
BONES
WASTED
COME TOGETHER
DEAD FRIENDS
HELP ME (FT. DEAD SARA)
FEED
4 EVER 4 ME

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *