Demi Lovato a lansat albumul "REVAMPED"
2023-09-15 19:43:38

Demi Lovato a lansat albumul “REVAMPED”. Proeictul vine în urma show-ului de la MTV VMA de marți seară, unde a interpretat o versiune rock a hiturilor ei – „Heart Attack”, „Sorry Not Sorry” și „Cool for the Summer”. Spectacolul a fost întâmpinat cu aprecieri pe scară largă.

Albumul de 10 piese include hiturile reimaginate, lansate anterior, „Sorry Not Sorry (Rock Version) ft. Slash”, „Heart Attack (Rock Version)”, „Cool for the Summer (Rock Version)” și „Confident (Rock Version),” precum și noile favorite ale fanilor, inclusiv „Give Your Heart a Break (Rock Version) ft. Bert McCracken”, „Neon Lights (Rock Version) ft. The Maine”, „La La Land (Rock Version) ft. Nita Strauss” și multe altele.

Cu voci și producții noi, REVAMPED o vede pe Demi reimaginând melodiile ei care definesc cariera cu o perspectivă proaspătă care reflectă viziunea ei artistică actuală. Muzica reînregistrată arată creșterea artistică și versatilitatea lui Demi, în timp ce ea își evoluează fără probleme melodiile de la pop la rock, păstrând în același timp vocea ei puternică.

Vorbind despre album, Demi a spus: „Cu REVAMPED, am vrut să aduc un omagiu cântecelor care au rezonat cel mai mult cu fanii și au jucat un rol important în cariera mea, dându-le o nouă viață incitantă. Crearea acestui proiect a fost incredibil de distractivă și mi-a permis să-mi exprim pasiunea pentru muzica rock într-un mod nou și mă simt mult mai aproape de muzica mea mai veche din cauza asta.”

Demi a interpretat pentru prima dată versiuni rock ale melodiile prezentate pe REVAMPED în turneul ei HOLY FVCK din 2022, care a susținut albumul ei cu același nume. Trupa formată exclusiv feminină a lui Demi din turneul HOLY FVCK a inclus și pe Nita Strauss, una dintre cele mai admirate chitariste ai muzicii rock. Aclamat de critici, HOLY FVCK, care a inclus single-urile „29″, „SUBSTANCE” și SKIN OF MY TEETH, a văzut-o pe Demi revenind la rădăcinile ei rock și pop-punk și a inclus colaborări cu Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara. Albumul a debutat pe locul 1 în trei topuri Billboard separate: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums și Top Alternative Albums și i-a adus o nominalizare în 2023 la GLAAD Media Award pentru Cel mai bun artist muzical.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *