Demi Lovato a lansat Swine
2023-07-04 12:38:51

Demi Lovato a lansat “Swine”. Este o melodie puternică, inspirată de milioanele de oameni din mișcarea pentru justiția reproductivă, care au protestat și continuă să lupte pentru dreptul de a alege.

Cântecul vine înainte de aniversarea a 1 an de la decizia Curții Supreme de a pune capăt dreptului constituțional la avort în Statele Unite. Profiturile nete ale lui Demi din „SWINE” pentru o perioadă de un an vor fi donate Fondului de Justiție Reproductivă, care la rândul său va direcționa către trei organizații non-profit: NARAL Pro-Choice America, Plan C și Rețeaua Națională a Fondurilor pentru Avorturi.

„A trecut un an de la decizia Curții Supreme de a desființa dreptul constituțional la avort în condiții de siguranță și, deși calea de urmat va fi o provocare, trebuie să continuăm să fim uniți în lupta noastră pentru justiția reproductivă. Am creat „SWINE” pentru a amplifica vocile celor care pledează pentru alegere și autonomie corporală.Vreau ca acest cântec să împuternicească nu numai oamenii din această țară, ci și pe toți cei care susțin egalitate, să lupte pentru o lume în care fiecare persoană are dreptul de a lua decizii despre propriul lor corp “, afirmă Demi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *