DEMI LOVATO ANUNȚĂ CEL DE-AL 8-LEA ALBUM DE STUDIO – HOLY FVCK PE DATA DE 19 AUGUST 2022 - PRIMUL SINGLE DE PE ALBUM SKIN OF MY TEETH s-a lansat
2022-06-14 17:01:24

Superstarul global nominalizat la GRAMMY, Demi Lovato, anunță cel de-al 8-lea album de studio, HOLY FVCK, care va fi lansat pe data de 19 august 2022, prin intermediul Island Records. Albumul cu 16 piese este o călătorie muzicală bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale lui Demi și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor de viață.

“Procesul de realizare a acestui album a fost cel mai împlinitor de pana acum și le sunt recunoscătoare fanilor și colaboratorilor mei pentru că au fost în aceasta călătorie alături de mine. Niciodată nu am fost mai sigură de mine și de muzica mea, iar acest album vorbește de la sine. Pentru fanii mei, “Lovatics”, care au fost alături de mine de la început și pentru cei care acum s-au alăturat drumului, vă mulțumesc. Acest album este pentru tine!”, declară Demi.

Mult așteptatul single de pe album, “Skin of My Teeth”, s-a lansat vineri, 10 iunie, alături de videoclipul său, iar în avanpremieră, Demi a interpretat noua piesă la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, joi, 9 iunie. Piesa cu accente rock prezintă talentul artistic, cu mai multe fațete și vocea puternică a lui Demi. Piesa a fost produsă de Warren Felder (OAK), și scrisă de Demi Lovato, Alex Niceforo, Keith Sorrells, Laura Veltz și Aaron Puckett (lil aron).

Albumul este ca o continuare a celui de-al șaptelea album de studio al lui Demi, Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over, care a debutat pe locul 1 în Billboard Album Sales Chart și pe locul 2 în Billboard Top 200 Chart, după lansarea sa pe 2 aprilie 2021.

Despre Demi Lovato:
Demi Lovato este un muzician, actor, avocat și cel mai bine vândut autor al New York Times, nominalizat la GRAMMY și câștigător de premii. Ei au fost cunoscuți mai întâi pentru talentele lor pe ecran și, în scurt timp, au devenit un fenomen muzical pentru capacitatea lor vocală remarcabilă. Cu o audiență de peste 215 milioane pe rețelele sociale, Demi s-a impus ca o senzație globală.

Cu aproape 30 de miliarde de stream-uri strânse din întreaga lume, Demi a captivat publicul cu vocea lor renumită și harul de a compune muzică. De la balada rezistentă “Skyscraper”, la „Sorry Not Sorry” și „Cool for the Summer”, discografia lui Demi prezintă muzicalitatea lor fără limite, cu abordarea mai multor genuri muzicale ca pop, R&B. , rock, soul și multe altele. Prin intermediul turneelor sold out, Demi a arătat publicului prezența incontestabilă pe scenă în locații de pe tot globul, în timp ce prin spectacole live, cum ar fi interpretarea „The Star-Spangled Banner” la Super Bowl LIV și debutul puternic al single-ului lor „Anyone” la cea de-a 62-a ediție a premiilor GRAMMY a câștigat recunoaștere universală.

Cu șapte albume de studio, care au debutat în Top 5 al Billboard 200, iar patru dintre ele cu peste un miliard de stream-uri pe Spotify, Demi își duce sound-ul caracteristic la următorul nivel cu cel de-al optulea album de studio, HOLY FVCK. Albumul este o călătorie muzicală bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale lui Demi și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor lor de viață.

Demi a fost lăudată de fani și colegi deopotrivă pentru autenticitatea și vulnerabilitatea lor, demonstrând creșterea lor transformatoare în două documentare celebre, Simply Complicated din 2017 și Dancing with the Devil din 2021. În calitate de avocat, Demi servește ca ambasador oficial al Global Citizen pentru sănătatea mintală, cu accent special pe comunitățile vulnerabile din întreaga lume.

Lovato a primit numeroase premii și distincții de-a lungul carierei, inclusiv un MTV Video Music Award, 14 Teen Choice Awards, cinci People’s Choice Awards, un ALMA Award, un Latin American Music Award și un GLAAD Vanguard Award pentru serviciile oferite activismului LGBTQ+. Ei au primit, de asemenea, două nominalizări la premiile GRAMMY, patru nominalizări la Billboard Music Awards și trei nominalizări la premiile Brit pentru munca lor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *