“Demonstratie Auto” in parcarea Bucuresti Mall alaturi de Vali Porcisteanu si Adrian Grigore
2017-05-11 15:53:21

Pe 13 mai, ora 11, parcarea Bucuresti Mall Vitan se transforma intr-o pista de raliu pentru doi dintre cei mai cunoscuti piloti din Romania, Vali Porcisteanu si Adrian Grigore.

La initiativa proiectului “Ora de Educatie Rutiera”, cei doi piloti vor face cateva ture cu masinile lor de raliu pentru copii si pentru parintii acestora, in cadrul evenimentului “Demonstratie Auto”. De asemenea, vor fi prezente masini si motociclete ale Politiei Locale Bucuresti, care vor fi inspectate de catre copii, reproducand astfel o parte a activitatii din cadrul “Orei de Educatie Rutiera”.

Despre proiectul Asociatiei EDIT si despre una dintre cele mai mari probleme intalnite in trafic, campionul de raliu Vali Porcisteanu marturiseste: “Vad in fiecare zi soferi parinti care folosesc cu incredere centurile de siguranta pentru ei, in timp ce isi lasa in voie copiii sa “zburde” prin masina ca si cum ar fi in parc sau acasa…Este foarte important sa schimbam mentalitatea oamenilor, dar, din pacate, asta se poate face doar cu generatiile viitoare. Prin “Ora de Educatie Rutiera” cei mici vor fi indrumati pe calea cea buna de la inceput si vor intelege ce inseamna sa fii educat, sa ai bun simt si sa iti pese de “semenii” tai din trafic”.
“Demonstratie Auto” sarbatoreste incheierea cu succes a proiectului “Ora de Educatie Rutiera”, care s-a desfasurat din 20 martie-14 aprilie prin 60 de scoli din Bucuresti.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul video de prezentare a evenimentului, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Organizatori: Asociatia pentru Educatie, Dezvoltare si Implicarea Tineretului si Bucuresti Mall.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *