Denisa Simota lansează „Un om mai bun” (Video)
2024-02-15 16:33:50

Imediat ce s-au scurs sărbătorile de iarnă, artiștii scot la iveală noi lansări muzicale. Același lucru se întâmplă și în cadrul familiei muzicale #ELRaduProject. Denisa Simota, tânăra artistă de la Iași, lansează noua piesă, dar și videoclipul „Un om mai bun”.

Single-ul este compus și produs de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală. Din spusele acestuia am aflat că Denisa este o fată foarte talentată și ambițioasă, dacă în piesa de debut o cunoșteam într-un alt stil muzical, de data aceasta vreau ca publicul să o cunoască și din alt unghi de vedere, unul diferit. „Un om mai bun” este un alt nivel muzical pentru ea. Sunt Fericit pentru ea și pentru această lansare.”

Videoclipul piesei a fost filmat în zona municipiului Constanța, la Mamaia, filmările fiind regizate de către Dan Mihai Lupescu. Acolo o putem vedea pe Denisa și în calitate de dansatoare, petrecând timpul frumos cu gașca sa de prieteni – un amalgam de muzică, dans și energie pozitivă.

Atât piesa, cât și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare la București, la Iași, dar și Chișinău, în cadrul emisiunilor TV și Radio.

Denisa Simota este elevă în clasa a 8-a, la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir”, din Iași  și este cea mai mica steluță în familia ei.

Pe lângă devotamentul și pasiunea pentru cântat, Denisa se poate descrie ca fiind o personalitate creativa, pasiunile ei fiind multiple, printre acestea regăsim dansul, lectura, desenul, dar și fotografia. Atunci când are ocazia, iubește să călătorească și să descopere alte țări și culturi, lucru care i-a dezvoltat simțul observației.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *