Denisa Trofin lanseaza single-ul "Cum ar fi?"
2016-11-11 18:16:50

Dupa o perioada aglomerata, in care scoala a ocupat primul loc in viata Denisei Trofin, artista lanseaza un nou single – “Cum ar fi?”

“Am incheiat cu succes perioada cu bacalaureatul si admiterea la facultate, am stat foarte mult timp in studio, alaturi de echipa Panda Music. In urma zilelor petrecute printre zeci de orchestratii si linii melodice, am ajuns la o piesa diferita si fresh de care sunt foarte incantata”, declara Denisa Trofin.

Dance si cu un refren catchy, piesa este compusa de catre George Papagheorghe, Erik si Marius Dia, cel din urma este si printre compozitorii single-ului “Ultimul sarut”, lansat de catre Denisa in urma cu 2 ani.

Zeci de premii muzicale, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cat si participarea in castingul unor piese de teatru reprezinta un inceput promitator in industria muzicala romaneasca pentru Denisa Trofin.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag sa ascultam impreuna noul single al frumoasei Denisa Trofin, “Cum ar fi?”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *