Denzel Curry a lansat remix-ul piesei Walkin în colaborare cu Key Glock
2022-06-13 18:46:02

Denzel Curry a lansat remix-ul piesei “Walkin” în colaborare cu Key Glock. Remix-ul va fi prezent pe „Melt My Eyez See Your Future (Deluxe).”

Consecvența lui Denzel Curry a fost expusă în repetate rânduri. Lansarea lui “Melt My Eyez See Your Future” a afirmat acest lucru. Rapper-ul și-a dezvăluit cel de-al cincilea album studio în martie, cu apariții din partea lui T-Pain, 6lack, Rico Nasty și mulți alții. Cu toate acestea, acum se avântă pentru lansarea deluxe a proiectului cu un remix din „Walkin”.

Servind ca piesa 2 pe “Melt My Eyez See Your Future”, „Walkin” a devenit rapid favoritul fanilor. Acum, s-a întors cu ceva asistență din partea Key Glock. Vocea rapper-ului din Memphis se lipește de eșantionul vocal plin de suflet. Glock reflectă asupra tacticilor de supraviețuire pe străzi în timp ce dorește să țină energia negativă departe.

„Mâine nu este sigur și toți trecem prin diferite obstacole în fiecare zi. Obiectivul este să continui să mergi înainte. Am apelat la Glock pentru că am simțit că el este exemplul perfect de „Walkin”. Pe baza a tot ceea ce a simțit și a faptului că este independent, nu i-a oprit dorința de afirmare. Am fost întotdeauna un fan al hip-hop-ului Memphis, așa că m-am simțit bine”, a spus Denzel despre remix.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *