Dermot Kennedy a lansat albumul Sonder
2022-11-21 17:30:14

Dermot Kennedy a lansat albumul “Sonder”. Lansarea celui de-al doilea proiect, după debutul pe locul 1 al vânzărilor de platină, „Without Fear”, „SONDER” se bazează pe succesul masiv, alcătuind o colecție cu cele mai sincere, înălțătoare și unificatoare melodii ale sale de până acum. Single-urile „Kiss Me”, „Something To Someone” și „Better Days” (care a atins statutul de aur în Marea Britanie) s-au consolidat deja ca momente importante în show-urile sale live de pe tot globul, alături de melodiile albumului. Expresia „Sonder” este rezumată ca „realizarea faptului că fiecare trecător întâmplător trăiește o viață la fel de vie și complexă ca a ta”, un termen care rezonează profund cu Kennedy și l-a influențat pe parcursul realizării albumului.

În perioada premergătoare lansării piesei „Sonder”, Dermot a călătorit prin lume cu turneul animat „Sonder Sessions”, hipnotizând zeci de mii de fani. Pe lângă asta, a cântat pentru fani la o colecție de spectacole underplay din Marea Britanie, tratându-i pe norocoșii deținători de bilete cu spectacole incredibil de intime în genul de locuri în care nu a mai cântat de la începutul carierei sale.

În martie anul viitor, Dermot va începe cel mai mare turneu din Marea Britanie până în prezent, începând cu Glasgow pe 31 martie 2023 și călătorind în Marea Britanie înainte de a termina la The O2 din Londra pe 14 aprilie , cântând pentru peste 120.000 de fani. Acest anunț al turneului a venit imediat după ce Dermot a cântat în fața a peste 70.000 de fani la Festivalul Electric Picnic din Irlanda.

Nominalizat pentru „Cel mai bun bărbat internațional” BRIT Award în 2020, Dermot a strâns acum 5 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda al acestui mileniu, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. Capacitatea sa unică de a se unifica și vindeca prin muzica sa a fost evidentă încă de la începutul ascensiunii sale organice și meteorice. Muzica sa poetică și convingătoare a rezonat cu iubitorii de muzică de pe tot globul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *