Dermot Kennedy a lansat single-ul Something To Someone
2022-05-11 11:23:00

Dermot Kennedy a lansat single-ul “Something To Someone”, prima piesă de la hit-ul Top 20 „Better Days” din iulie anul trecut. Acesta își arată din nou capacitatea incredibilă de a accesa o conștiință mai largă și de a se conecta cu sentimentele pe care ascultătorii din orice domeniu le pot avea. Melodie urmărește povestea unei iubiri îndepărtate, dar în loc să se oprească asupra tristeții, caută confort și îl duce pe ascultător într-un loc plin de speranță – motiv pentru care fanii l-au căutat mereu și din care s-au inspirat.
Să fii ceva pentru cineva. Să iubești și să fii iubit în schimb. Ce gând mângâietor este să știi că indiferent de ceea ce înduri, indiferent cât de singuratică ar părea lumea, ești încă în mintea cuiva. Vreau ca acest cântec să le amintească tuturor că sunt iubiți”, a spus Dermot despre noua piesă.

În luna mai, Dermot începe cel mai mare turneu din Australia înainte de a veni acasă și de a susține nouă spectacole uriașe în locații în aer liber din Irlanda și Marea Britanie, vânzând peste 110.000 de bilete în total. Dermot este apoi confirmat că îl susține pe Shawn Mendes în prima etapă a „Wonder The World Tour” din America de Nord din 2022, din iunie până în august, înainte de a fi cap de afiș al Festivalului Electric Picnic din Irlanda, pe 2 septembrie, pentru cea mai mare performanță a sa de până acum, cântând in fata a peste 70.000 de persoane.

La sfârșitul anului trecut, Dermot a organizat spectacole de caritate atât în ​​S.U.A., cât și în Irlanda, surprinzând fanii cu un eveniment improvizat în Washington Square Park, NYC, în beneficiul MusiCares, și apoi cu 4 spectacole pe parcursul a 2 nopți 3Arena în beneficiul Pieta and Focus Ireland. Spectacolele au strâns un total combinat de 300.000 de dolari.
Dermot, care a fost nominalizat pentru Best International Male la BRIT Award în 2020, a strâns acum aproape 4 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda din acest mileniu. “Without Fear”, albumul de debut al lui Dermot s-a vândut până în prezent în peste 1,5 milioane de exemplare în întreaga lume, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. În mod remarcabil, single-urile sale, „Outnumbered”, „Power Over Me” și „Giants” și colaborarea sa cu Meduza la single-ul „Paradise” au fost acum certificate cu discul de platină, „Paradise” fiind difuzat de peste 500 de milioane de ori.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *