„Deziubește-mă”, cel mai nou hit lansat de MIRA și Mario Fresh, este #1 în Pop Spatial Audio Playlist pe Apple Music
2021-11-20 19:27:22

Cea mai așteptată colaborare a anului a ajuns la inimile fanilor, dar și în căștile acestora. În doar trei zile din momentul lansării, „Deziubește-mă”, piesa MIREI și a lui Mario Fresh, a adunat un million de vizualizări pe YouTube și se clasează pe prima poziție în Pop Spatial Audio Playlist pe Apple Music cu versiunea Dolby Atmos. „Deziubește-mă” este primul single din România lansat în format Dolby Atmos pentru ca publicul să aibă parte de o experiență binaurală completă, bazată pe claritate și sound multidimensional.

„Sunt cea mai fericită să văd că oamenii au îmbrățișat în felul acesta piesa. Așa se validează munca noastră ♥️”, povestește MIRA.

„Ne bucurăm enorm să vedem că vă regăsiți în povestea piesei «Deziubeste-mă», nu ne așteptam să primim un feedback așa bun de la voi într-un timp atât de scurt”, adaugă Mario.

Single-ul dezvăluie o poveste sensibilă despre inimi frânte captive în propriile sentimente și amintiri, dar și despre durerea dezarmantă pe care un îndrăgostit o simte atunci când încheie un capitol din viața sa. „Deziubește-mă” este însoțit de un videoclip senzual care aduce o altă surpriză pentru public: un final neașteptat și pasional.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi, o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino), dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Mario Fresh compune și cântă la pian și a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care iubesc pleacă și „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=2zGFYwi8cmU

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *