DIANA DELIS vrea să cucerească topurile muzicale!
2016-11-14 18:08:28

Este tânără, talentată, frumoasă și promite mult. După cincisprezece ani de experiență muzicală şi participare la evenimente importante din viața oamenilor, artista Diana Delis prezintă prima piesă intitulată “Tu nu ai inima”!

Cântareața din inima munților Parâng ai Văii Jiului, ne duce într-o lume cu versuri care ating sufletul oricărei persoane, pe ritmuri ale momentului.

Scopul urmărit cu această piesă este atingerea fiecărui suflet cu versurile acesteia si atragerea atenției asupra poveștii celor doi, pe care videoclipul o reda. Povestea celor două personaje este foarte interesantă. Scoate în evidență importanța comunicării in cuplu, respectiv faptul că greșeala nu trebuie văzută şi criticată numai la celălalt, ci trebuie observată şi remediată de asemenea la propria persoană.

“Este o poveste tristă, dar de asemenea ştiu că mulți dintre noi se regăsesc în această situație. Trebuie sa luptăm. Dacă am căzut, trebuie să ne ridicăm. Încercând să înțelegem ceea ce se întâmplă şi să acceptam situația în care ne aflăm, putem trece mai ușor peste orice. Eu sper că fiecare vers să ajungă la sufletele voastre, pentru că la al meu au ajuns…”, spune Diana Delis despre noul single.

Producătorul piesei este compozitorul Eduard Cîrcotă, iar videoclipul este realizat de regizorul Ciprian Strugariu, care colaborat cu Andreea Bălan si mulți alți artişti cunoscuți din showbizul românesc.

Acestea fiind spuse, vă invit să urmărim împreună clipul celui mai recent single al ei, lansat în urmă cu o lună, “Tu nu ai suflet”, apoi vă aștept cu păreri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *