Diddy colaborează cu PARTYNRXTDOOR pentru Sex In The Porsche
2022-12-16 17:55:35

Diddy colaborează cu PARTYNRXTDOOR pentru “Sex In The Porsche”. Piesa este al doilea single de pe noul album al lui Diddy, sub amprenta sa LOVE RECORDS, în parteneriat cu Motown Records, și urmărește succesul hit-ului său numărul 1 „Gotta Move On”, cu Bryson Tiller. Scrisă de PARTYNEXTDOOR și, DIDDY și produsă de Nyan și DIDDY, piesa deschide calea pentru mai multă muzică, cu noul său album care urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

Sean „Diddy” Combs a urcat în vârful topului media Airplay de R&B/Hip-Hop, cu cântecul său de succes „Gotta Move On”, cu Bryson Tiller, făcându-l pe primul său hit numărul unu pentru LOVE RECORDS. Cu Gotta Move On lovind numărul 1, aceasta marchează un total de 11 hit-uri numărul 1 pentru Combs. Piesa a strâns peste 95,8 milioane de stream-uri, iar videoclipul oficial regizat de Teyana „Spike Tey” Taylor are peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

În octombrie, Diddy a lansat un pachet cu trei variante ale „Gotta Move On”, pe care l-a co-produs cu J-Louis, Teddy Walton, RNSOM, Slimwav și Roark Bailey. Pe lângă versiunea originală a cântecului, setul include Queens Remix și Kings Remix.

The Queens Remix îi prezintă pe Ashanti, Yung Miami și Bryson Tiller produși de Ron Browz. Diddy deschide piesa cântând un sample de la Phil Collins din „In the Air Tonight”, Yung Miami aduce un vers remarcabil, iar Ashanti oferă condimentului o voce puternică, cu versuri care reflectă o relație din trecut.

Kings Remix îi include pe Fabolous și Torey Lanez, un DJ remix de Cool și Dre, și single-ul original „Gotta Move On” cu Bryson Tiller.

Cariera muzicală a lui Diddy include 11 cântece de succes, 3 premii Grammy, „Compozitorul anului” de la ASCAP¹ și a produs sute de cântece și a cântat cu cele mai mari nume din muzică. Diddy și casa sa Bad Boy au produs 27 de albume de platină și 15 albume de aur, inclusiv 23 de single-uri de platină, 28 de single-uri de aur, 3 albume pe locul 1 și 9 single-uri pe locul 1. În ultimele trei decenii, Bad Boy a vândut peste 400 de milioane de albume, iar melodiile lor au peste 3 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *