Dillon Francis colaborează cu Arden Jones pentru "I'm My Only Friend"
2023-10-14 11:52:56

Dillon Francis colaborează cu Arden Jones pentru “I’m My Only Friend”. This Mixtape Is Fire TOO, noul album al producătorului, compozitorului și DJ-ului Dillon Francis, va fi lansat pe 1 decembrie prin Astralwerks. O nouă piesă „I’m My Only Friend” cu Arden Jones debutează, de asemenea, astăzi, alături de un videoclip cu actorul iconic Billy Zane (Titanic, Dead Calm, Back to the Future).

„Lucrez la acest album de prea mult timp, dar sunt atât de fericit să îl împărtășesc în sfârșit tuturor”, spune Francis. „A ieșit mai bine decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Scopul acestui album a fost de a crea melodii uimitoare cu artiști pe care îi iubesc și îi respect. De la Alesso la ILLENIUM la Knock2 și mulți alții.”

This Mixtape Is Fire TOO este continuarea mult așteptată a This Mixtape Is Fire din 2015, un Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart #1, care l-a găsit pe Francis oferind genului o întinerire atât de necesară prin colaborări cu unele dintre cele mai mari nume din lume—Skrillex, Kygo, Calvin Harris, Bro Safari, Chromeo și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *