Dillon Francis și Illenium colaborează cu EVAN GIIA pentru piesa Don't Let Me Let Go
2022-07-10 21:43:30

Dillon Francis și Illenium colaborează cu EVAN GIIA pentru piesa “Don’t Let Me Let Go”. Piesa mult așteptată a devenit preferata fanilor, deoarece toți cei trei artiști au prezentat-o în seturi live și online în ultimele câteva luni. „Don’t Let Me Let Go” servește drept prima degustare a viitorului “This Mixtape Is Fire TOO” al lui Dillon, o continuare a “This Mixtape Is Fire” din 2015, care a prezentat colaborări cu Calvin Harris, Skrillex Kygo, Chromeo și alții.

Dillon Francis a făcut furori în muzica dance și nu numai de mai bine de un deceniu, izbucnind pe scenă la începutul anilor 2010 cu o serie de hit-uri underground. El a lansat o serie de proiecte apreciate, inclusiv debutul din 2014 al “Money Sucks, Friends Rule”, This Mixtape Is Fire din 2015, care a ajuns pe primul loc în Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart, “WUT WUT” din 2018, un LP în limba spaniolă care include unele dintre cele mai mari nume din muzica latină, mixtape-ul din 2019 “Magic Is Real” și, cel mai recent, albumul house apreciat de critici “Happy Machine” din 2021.

Dillon continuă să facă turnee în întreaga lume și, dincolo de muzică, a jucat în serialul „Like and Subscribe” și în „What Would Diplo Do?” de la Viceland? cu alte câteva proiecte în dezvoltare.
Fiind unul dintre cei mai de succes artiști electronici crossover din ziua de azi, producătorul/DJ-ul și instrumentistul nominalizat la Grammy ILLENIUM (născut Nick Miller) ridică muzica dance prin interpretarea sa îndrăzneață și progresivă a genului, care a ajuns în fruntea topurilor din SUA, a strâns peste 5 miliarde de stream-uri.

El a lansat patru albume: “Ashes”, “Awake”, “Ascend” și “Fallen Embers” din 2020, cu colaborări de la Tom Delonge de la Blink 182, Dabin, Said the Sky, SLANDER, Excision, Tori Kelly, iann dior, HALIENE și Krewella. Cel mai recent, el a împărtășit single-ul „Wouldn’t Change A Thing” cu Thirty Seconds to Mars, cu Jared Leto la voce, și a făcut echipă cu Sueco the Child și pictograma rap Trippie Redd în „Story of My Life”.

Artista EVAN GIIA din Brooklyn s-a impus ca una dintre cele mai urmărite artiste din noua generație. Intrând pe scena muzicală ca o cântăreață de operă cu pregătire clasică, vocea ei adaugă o notă distinctivă sunetului ei electronic pop. Lansat de Foreign Family Collective de la ODESZA în 2018, single-ul GIIA „WESTWORLD” și videoclipul auto-regizat au propulsat-o pe locul 1 pe Hype Machine. Stream-urile Spotify globale combinate ale cântecului depășesc acum 30 de milioane. Alumna Berklee College of Music a cântat la festivaluri precum Coachella, EDC, Lollapalooza, Bonnaroo, Electric Forest și a împărțit scene cu ODESZA, Louis The Child, Alison Wonderland, Jai Wolf, What So Not și Big Wild. Semnată cu Astralwerks Records (Capitol Records) în 2019, EVAN GIIA este pregătită pentru turneul său principal din 2022. Odată cu noua muzică care urmează, ea continuă să depășească limitele și să întinerească muzica electronica.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *