Dimitri's Bats lansează CASABLANCA - un cântec despre o iubire pierdută
2022-11-29 18:34:04

Povestea de dragoste s-a încheiat. Și totuși ții în continuare la persoana pe care ai iubit-o. Despre asta e vorba în noul cântec Dimitri’s Bats, CASABLANCA – o iubire pierdută, care acum se continuă prin altceva. Dar ce ar putea crește vreodată în locul pasiunii care acum a dispărut? Ar exista oare loc pentru o apropiere mai blândă, mai caldă? Sau e totul doar un paravan pentru ceva întunecat și toxic?

Piesa gravitează în jurul unui ritm constant, ca bătăile unei inimi, coloana vertebrală peste care toate celelalte straturi muzicale se adună. Chitarele vaporoase, sintetizatorul masiv și percuția expresivă ajută la crearea unei atmosfere de toamnă, rece și melancolică, în timp ce beat-ul percutant trimite totul către ringul de dans, unde CASABLANCA va fi cu siguranță cel mai apreciată.

Dimitri’s Bats, cu amestecul lor de sound-uri eclectice atinse de o simțire întunecată, te vor face să dansezi de la prima ascultare. Estompând constant granițele dintre beat-urile de dancefloor și riff-urile alternative, în 2021 au cântat pe scena principală a festivalului Summer Well, în deschiderea Balthazar. În 2022 au cântat pe scena Electric Castle, și au cântat de asemenea în deschidere pentru Son Lux la București.

În prezent Dimitri’s Bats se pregătesc pentru un scurt turneu în Polonia (9-11 decembrie, Varșovia, Cracovia și Łódź), pregătind în același timp cântece noi pentru viitorul lor material de studio, programat pentru primăvară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *