directia 5 lanseaza single-ul si videoclipul "Ramane din noi... dragostea"
2016-06-13 13:38:59

Daca in luna martie a acestui an lansa piesa “Salut! Ce faci”, in colaborare cu Nicoleta Nuca, acum, trupa directia 5 declara ca “Ramane din noi… dragostea”, o poveste cu influente hippie, colorata, plina de optimism si zambete calde.

Muzica este compusa de catre Marian Ionescu, iar poezia este scrisa de catre Dinu Olarasu. Pentru videoclip, trupa directia 5 a lucrat din nou cu regizorul Petre Nastase, ca si in cazul clipurilor “Salut! Ce faci?”, “Iti multumesc”, “Plin de furtuni”.

“Ramane din noi… dragostea” este cel de-al doilea single lansat de catre trupa in 2016, anul in care directia 5 sarbatoreste 25 de ani de cariera. In plus, piesa este extrasa de pe urmatorul album al trupei, “Love, Peace & Harmony”.

directia 5 si Alina au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci si pana in prezent, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim clipul noului single al trupei directia 5, “Ramane din noi… dragostea”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *