directia 5 - "Ramane din noi... dragostea" - un show cu 'rock&love' la Sala Palatului
2016-11-30 20:43:00

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu au celebrat marti, 29 noiembrie, 25 ani de directia 5 printr-un regal de muzica live, in care romantismul s-a imbinat perfect cu rock-ul si au purtat publicul intr-o calatorie fantastica pe taramul muzicii, in care am gasit cele mai frumoase declaratii de dragoste.

Un spectacol extraordinar ce s-a desfasurat pe parcursul a 2 ore si jumatate, din care nu au lipsit hiturile trupei, dar si piesele lansate recent, precum “Balerina”, “Salut, ce faci?”, “Ramane din noi… dragostea”. Invitata speciala a show-ului a fost Aza, alaturi de care baietii au inregistrat piesa “True Love Story”, inclusa pe albumul “Love, Peace & Harmony”.

directia 5 a inceput spectacolul cu piesa “Tot ai sa vii”, iar in cele doua ore a purtat publicul pe taramul in care dragostea este tot ceea ce conteaza, intr-un spectacol exceptional in care romantismul s-a imbinat perfect cu pop-rock-ul. “Hello”, “Ai un loc”, “Iti multumesc”, “Daca ai sti”, “Forever love”, “De ce iubim si multe melodii care au cucerit publicul instant, dar si un mega-bis cu hiturile “Povestea noastra”, “Ce mai faci?”, “Obsesia”, “Plin de furtuni”, “Am nevoie de tine” si “Forever love”, ropote de aplauze si cel mai mare backing vocal.

Concertul “Ramane din noi… dragostea” promoveaza si albumul “Love, Peace & Harmony”, al 35-lea material al formatiei. Albumul include 11 melodii, dintre care single-urile extrase anul acesta “Balerina”, “Salut, ce faci?” (feat Nicoleta Nuca), “Ramane din noi… dragostea”, plus piese noi si o noua colaborare, cu Aza.

“A fost o experiență extraordinară să cânt la Sala Palatului în fața atâtor oameni și mai ales în compania unei trupe atât de consecrate. Am cântat pe scena mai multor festivaluri naționale și internaționale, dar pot spune că acest moment este unul din cele mai importante de până acum în cariera mea. Mă bucur foarte mult că cei de la Direcția 5 au vrut neapărat să înregistreze piesa “True love story” alături de mine și sunt mulțumită de felul în care a ieșit aceasta”, a declarat Aza.

Povestea a inceput cu entuziasm si multa muzica in 1991, cu o alta componenta si cu un prim album “La vulturul de mare cu pestele in ghiare”. Vino alaturi de trupa directia 5 sa rememorezi stadiile muzicale ale uneia dintre cele mai experiementate si solide trupe din Romania.

V-a placut? V-astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *