directia 5 se pregateste de concertul aniversar "Ramane din noi... dragostea", unde va lansa albumul "Love, Peace & Harmony"
2016-11-23 15:56:59

directia 5 aniverseaza 25 de ani de activitate printr-un concert exceptional la Sala Palatului si un nou material discografic, “Love, Peace & Harmony”.

Albumul cu numarul 35 din cariera formatiei directia 5 contine 11 melodii, dintre care single-urile extrase anul acesta “Balerina”, “Salut, ce faci?” (feat Nicoleta Nuca), “Ramane din noi… dragostea”, plus piese noi si o alta noua colaborare.
Albumul “Love, Peace & Harmony” va fi lansat pe 29 noiembrie, in cadrul concertului aniversar “Ramane din noi… dragostea”.

Pe 29 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului, directia 5 reintra pe taramul in care dragostea este tot ce avem, intr-un spectacol exceptional in care romantismul se imbina perfect cu pop-rock-ul.
Povestea a inceput cu entuziasm si multa muzica in 1991, cu o alta componenta si cu un prim album “La vulturul de mare cu pestele in ghiare”. Vino alaturi de trupa directia 5 sa rememorezi stadiile muzicale ale uneia dintre cele mai experiementate si solide trupe din Romania.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concertul “Ramane din noi… dragostea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

directia-5-afis-concert

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *