directia 5 si Nicoleta Nuca lanseaza single-ul "Salut! Ce faci?"
2016-03-04 20:20:15

directia 5 si Nicoleta Nuca intampina primavara cu o frumoasa piesa de dragoste – “Salut! Ce faci?”

Cu doar 4 zile inainte de mega-concertul “Cel mai frumos cadou”, de la Sala Palatului, trupa directia 5 ne surprinde cu cel mai recent single, o colaborare inedita cu Nicoleta Nuca.

Piesa “Salut! Ce faci?” este compusa de catre Marian Ionescu, iar poezia este scrisa de catre Florin Dumitrescu si este primul single al trupei lansat in 2016, dar si prima colaborare de anul acesta.

“Va oferim unul dintre cele mai frumoase cadouri inainte de concertul pe care il vom sustine la Sala Palatului. O piesa in colaborare cu Nicoleta Nuca, o voce deosebita si o artista care, cu siguranta, va cuceri suflete”, declara directia 5.

“Sunt incantata sa colaborez cu directia 5, una dintre trupele cele mai mari din Romania, cu piese frumoase de dragoste care ne-au cucerit pe toti. M-am bucurat sa primesc propunerea din partea lor! Asa ca va oferim cu drag, acum in prag de primavara, piesa Salut! Ce faci?”, declara Nicoleta Nuca.

nicoleta nuca

Nicoleta va fi una dintre invitatele speciale ale trupei la concertul de pe 8 martie, ora 20:00, de la Sala Palatului. Alaturi de trupa, vor mai urca pe scena Lidia Buble, cea alaturi de care directia 5 a lansat single-ul si videoclipul “Forever love” si Alinka Printesa Rock’N’Roll, colaboratoarea permanenta a trupei de aproape un an.

Muzica este cel mai frumos cadou, iar directia 5 te asteapta cu numeroase daruri: cantece noi sau piese cunoscute, in interpretari clasice sau variante reorchestrate, alaturi de invitati surpriza. Cei 6 membri te invita intr-o calatorie fantastica pe taramul muzicii, in care te vei bucura, alaturi de persoana iubita, de cele mai frumoase declaratii de dragoste.

directia 5 afis

Biletele se gasesc online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, dar si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro.

Asadar, pana la concertul de pe 8 martie, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single al trupei directia 5, “Salut! Ce faci?””, un featuring cu Nicoleta Nuca, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

https://youtu.be/5_g21kWZ1Pg

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *