Distanțele iubirii - Shurakato - Minelli
2023-07-28 18:29:08

Should I cut tomorrow?

“Shurakato”, cea mai recentă piesă lansată de Minelli, promite să te cucerească cu melanjul instrumental, care te va face să te miști și să lași deoparte orice inhibiție. Piesa este una vibrantă, ce explorează povestea unei iubiri la distanță, care aduce dezechilibru și un sentiment de constrângere permanent.

“Shurakato” a fost scrisă de Minelli, cu ajutorul lui Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan pentru muzică și producție.

“<<Shurakato>> vorbește despre o relație la distanță. Povestea de dragoste a unei persoane apropiate a fost o inspirație pentru mine și mi-am dorit cu adevărat să scriu o piesă despre lupta de a iubi pe cineva, care nu este prezent în totalitate, cu tot cu compromisuri și îndoieli. Așa a apărut ideea piesei <<Shurakato>> (Should I cut tomorrow).” ne spune Minelli.

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale “Rampampam” și “Nothing Hurts” au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube. “Rampampam” a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni. În plus, “Deep Sea”, cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, a ajuns pe cea mai fresh lansare a sa, albumul “Silver & Gold – Chapter II”, și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. “Silver & Gold” a fost foarte bine primit în întreaga lume și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *