Dj Lucian & Geo si Next Route lansează împreună cu M.A.N. varianta de festival a piesei “Someday”
2024-03-05 19:20:48

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) si Next Route lansează împreună cu Dj-ul si producatorul polonez M.A.N.,varianta de festival a piesei “Someday”.Varianta de festival este lansata impreuna cu labelul Norvis Music,este genul melodic techno, suna foarte bine, fiind ideala pentru orice festival de gen si se bucura deja de un feedback pozitiv, fiind difuzata de Dj-i si radiourile din intreaga lume.

DJ Lucian & Geo sunt un proiect de succes EDM international. Cei doi artisti au lansat piese si remixuri care s-au bucurat de un feedback pozitiv din partea publicului, dar si a radiourilor internationale. DJ Lucian & Geo au un radio show international de mare succes, unde au colaborat si i-au avut ca guest mix in premiera pentru Romania pe Wolfpack, DJs From Mars,Beauz (locul 50 in Top 100 Djs 2023),Justin Prime, Korolova, Tigerlily, DJ DA CANDY, Cuebrick, Rudeejay, Flip Capella,TripL, Club Banditz, BJones, Vize, Vessbroz, Mikro, DJ Dark, Olix si multi altii. Au lansat piese alaturi de Costi, Faydee,Sean Norvis, Next Route, FVLK, Takahiro Yoshihira si Ion din Romania (ex. Ro-Mania).Dj Lucian&Geo va pregatesc pe viitor si alte surprize muzicale de exceptie.

Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânăr încrezător și talentat din Sascut, județul Bacău, care e gata să cucerească piața muzicală din România, dar și cea internațională. Acesta a produs și a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică și este celebru deja pe rețelele de socializare, având peste 4M de Instagram Reels Views și peste 1M de Views pe TikTok. M.A.N. este un Dj si producator din Polonia care a lansat multe piese si remixuri de succes la nivel international.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *