DJ Project a lansat piesa "Slo-Mo", o colaborare de excepție cu Soundland x Moonessa!
2021-08-24 18:49:06

O nouă piesă se lnasează în fabrica de hituri DJ PRoject alături de Sprint Music. Este vorba de melodia “Slo-Mo” la care Gino Manzotti și Maxx au colaborat cu Andi Platon și Moonesa – o tânără talentată din Canada. Ce a ieșit va lăsăm pe voi să vedeți și ascultați în continuare
“Slo-Mo este o piesă compusă de Gino Manzotti, Maxx, Andi Platon și Moonesa – o tânără talentată din Canada. Melodia transmite un mesaj pozitiv de dragoste. Este prima noastră colaborare cu Moonesa. Cu Andi Platon avem deja multe proiecte de succes cu DJ Project! Puteți găsi piesa și videoclipul pe toate platformele digitale și pe canalul nostru de youtube”, spune Maxx.
Cei doi DJ, Gino Manzotti și Maxx pregătesc în paralel pentru piața internațională unul dintre cele mai mari proiecte muzicale. Stay tuned! DJ Project este în momentul de față cea mai tare și de succes trupă muzicală din România.
Popularitatea de care se bucură Gino Manzotti și Maxx este imensă, iar cifrele și vizualizările pe care le fac piesele lor vorbesc de la sine. Cu 20 de ani de activitate, 5 piese difuzate concomitent pe radio, precum “Retrograd”, “Slăbiciuni”, “Cheia inimii mele”, “Inimă nebună” și “Parte din tine”, peste 300 de milioane vizualizări pe canalul lor de youtube, peste 5000 de concerte la activ, DJ Project nu se dezice și pregătește noi suprize pentru fanii săi.
Printre solistele cu care a colaborat DJ Project se numără Ellie White, Giulia, Adela Popescu, Mira, Andia și Elena Gheorghe. Trupa este manageriată de Marius Chină de la Sprint Music. Succesul DJ Project se datorează și faptului că Gino Manzotti – unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Germania în perioada anilor 2000 – își alege cu mare grijă piesele pe care DJ Project le lansează.
Din postura de DJ, Gino Manzotti a mixat și a pus muzică la cele mai tari festivaluri internaționale, printre care Love Parade, Alcatraz, Ministry of Sound, câștigând, de altfel, și nenumărate premii muzicale.
DJ Project este cea mai difuzată trupă și în anul 2021, având peste 10.000 de difuzări la toate posturile de radio, în anul 2020.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *