DJ Project și Ioana Ignat, într-o conversație despre Supranatural
2023-05-09 20:00:43

Ne luăm avânt, fugim departe/Apare totul supranatural…

După ce în luna martie au anunțat că Ioana Ignat îi va însoți în următoarele lor apariții pe scenă, duoul DJ Project lansează prima piesă în colaborare cu artista. ,,Supranatural” e despre doruri aspre, care fac reîntâlnirea cu acea persoană specială să pară ireală, un fenomen supranatural. Timbrul incomparabil al Ioanei și producția semnată de cei de la DJ Project conturează sound-ul Dance și original pe care fanii grupului îl adoră, care vă va purta între vis și real.

Piesa a fost scrisă de Alexa Emanuela și produsă de DJ Project. Videoclipul piesei ,,Supranatural” a fost regizat și produs de Alex Ceaușu.

,,Vocea Ioanei Ignat este una specială, ne bucurăm că o avem alături de noi pe scenă și acum și în playlistul nostru. Ne place să credem că <<Supranatural>> e o piesă care pune în valoare ce avem mai bun atât noi, cât și ea.” ne spune DJ Project.

,,Abia aștept să auziți noua piesă! Am lucrat cu oameni foarte faini, așa că tot procesul a fost distractiv și relaxant. Mai multe nu vă spun încă, dar sunt convinsă că veți îndrăgi peisajele de vis și invitatul special din povestea clipului și mai ales piesa, care este super pozitivă și dinamică!” ne spune Ioana Ignat.

DJ Project este una dintre primele trupe dance din România, ce la momentul actual reprezintă o marcă înregistrată a acestui stil de muzică. Grupul este compus din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii purtând titulatura de DJ și producători, iar primul lor single, “Experience”, a fost lansat în 2001. De la debutul lor, cu o activitate înfloritoare de peste 22 de ani pe scenă, la radio și în inimile a milioane de oameni, au lansat 9 albume de studio. În plus, cei doi au trecut granițele și au avut parte de hituri internaționale. În catalogul lor muzical se află numeroase colaborări cu artiști recunoscuți, printre care Roxen, MIRA, Andia, EMAA, Adela Popescu, AMI și Lidia Buble. Printre piesele cu succes răsunător se numără și ,,La timpul lor”, în colaborare cu EMAA, pentru care au câștigat premiul pentru cea mai bună colaborare la The Artist Awards 2022, ,,Parte din tine”, în colaborare cu Roxen, ,,Inimă nebună”, cu MIRA, ,,Retrograd” și ,,Slăbiciuni”, cu Andia. Printre ultimele lor colaborări se numără și ,,Fulgul”, alături de Holy Molly, care a fost foarte bine primită de fanii artiștilor.

 

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2022, Ioana Ignat lansa primul său album discografic și lana piesa „Lângă inima ta”, parte din album.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *