DJ Project x YUKA – ,,Nimic mai mult” - când prietenia îți întoarce inima
2024-07-08 10:33:22

Prieteni și atât, așa ne tot mințim…

DJ Project colaborează cu una dintre vocile promițătoare ale industriei, YUKA, pentru prima dată. ,,Nimic mai mult” e piesa perfectă pentru oricine a trăit confuzia unei prietenii cu scântei. Cei doi se plac, dar rămân doar prieteni, iar fata e super confuză de ce nu pot fi mai mult. Cu ritmurile inconfundabile DJ Project și vocea fresh a YUKĂI, un nou talent care promite mult în muzică, piesa asta are tot ce-i trebuie pentru a fi pe buzele tuturor. Enjoy!

Creditele pentru ,,Nimic mai mult” merg către Marius Dia, Gino Manzotti, Edine, Alexandru Turcu pentru muzică, Marius Dia și Edine – versuri, Andy Platon – mix-master și Alexandru Turcu, Marius Dia, Gino Manzotti – producție.

DJ Project este una dintre primele trupe dance din România, ce la momentul actual reprezintă o marcă înregistrată a acestui stil de muzică. Grupul este compus din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii purtând titulatura de DJ și producători, iar primul lor single, “Experience”, a fost lansat în 2001. De la debutul lor, cu o activitate înfloritoare de peste 22 de ani pe scenă, la radio și în inimile a milioane de oameni, au lansat 9 albume de studio. În plus, cei doi au trecut granițele și au avut parte de hituri internaționale. În catalogul lor muzical se află numeroase colaborări cu artiști recunoscuți, printre care Roxen, MIRA, Andia, EMAA, Alina Eremia și AMI. Printre piesele cu succes răsunător se numără și ,,La timpul lor”, în colaborare cu EMAA, pentru care au câștigat premiul pentru cea mai bună colaborare la The Artist Awards 2022, ,,Parte din tine”, în colaborare cu Roxen, ,,Inimă nebună”, cu MIRA, ,,Retrograd” și ,,Slăbiciuni”, cu Andia.

YUKA are 19 ani și am putea să îi spunem “fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. De 2 ani, YUKA lucrează cu cea mai bună echipă, Global Records, iar împreună au lansat piese precum “Aripi de Nisip”, care în vara anului 2021 a fost difuzată pe Radio Zu, Pro FM, intrând în top 40, “Waste Your Love”, care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify. În 2023, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa ,,La Sacou”, a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Mai mult decât atât, artista a lansat un remake de succes al piesei ,,Clipe” de la 3 Sud Est, înregistrând de asemenea o variantă alături de celebrul grup. În 2024, artista și-a încântat fanii cu single-ul ,,Ba e soare, ba e ploaie”.

Păreri?

5 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *