DJ Sava si Serena lanseaza „Red Cadillac"
2019-05-23 19:47:46

Dupa colaborarea cu Ioana Ignat, DJ Sava lanseaza alaturi de Serena single-ul „Red Cadillac”. Compusa de Theea Miculescu si Alex Cotoi si produsa de acesta alaturi de DJ Sava si Florin Buzea, „Red Cadillac” te duce cu gandul la acele momente in care trebuie sa tragi aer in piept si sa iti limpezesti mintea. Filmat in Spania si Romania, in regia lui SAN, clipul subliniaza prin imagini mesajul si vibe-ul piesei.

„Serena are un timbru vocal special, puternic si fresh, iar vocea ei s-a potrivit perfect pe «Red Cadillac». Am lucrat foarte usor impreuna, este un om dedicat muncii lui. Pentru clip am filmat in jur de 3 zile, dar a fost o placere sa conduc in Valencia si Castellon, acolo unde plajele sunt la fiecare pas, iar muntii devin legatura dintre orase “, declară DJ Sava.

„Mereu am considerat ca povestile frumoase au la baza intamplari neasteptate. Totul a pornit cand eram la un studio. DJ Sava mi-a aratat o piesa la care lucra, care suna diferit si avea acel ceva care m-a cucerit de la prima ascultare. Fara sa stam prea mult pe ganduri, ne-am apucat sa o inregistram si sa ne gandim la scenarii de clip. La scurt timp dupa, am filmat si asa a luat viata «Red Cadillac»”, adauga Serena.

DJ Sava a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat. De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare. În 2017, DJ-ul a lansat “Nena” (alaturi de Barbara Isasi), urmat de “Sea Lo Que Sea” (alaturi de Carine) si “Coco Bongo” (impreuna cu Olga Verbitchi). Vara trecuta, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, iar la finalul lui 2018 a lansat „Magical Place” alaturi de IOVA. Primavara aceasta, de ziua sa, DJ Sava a colaborat cu Ioana Ignat pentru o piesa perfecta pentru zilele toride de vara: „N-am nevoie”.

Serena a inceput sa cante la varsta de 14 ani cover-uri pe care le posta pe canalul sau de YouTube. In urma cu 3 ani, Serena a colaborat cu LLP pentru „Persia”, iar anul trecut a lansat alaturi de Pink Elephant „Safari”, single ce a depasit 60.000.000 de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *