DJ Snake a lansat piesa Disco Maghreb
2022-06-13 18:55:02

DJ Snake a lansat piesa „Disco Maghreb”. Pentru prima dată în cariera sa, după ce a acumulat peste 35 de miliarde de stream-uri și a vândut bilete în întreaga lume, DJ Snake dezvăluie, în sfârșit, o latură mai intimă a personalității și a vieții sale prin această lansare. Cântecul reflectă trecutul său cultural, dragostea profundă pentru muzica nord-africană și rădăcinile familiei sale.

Vizionarul artist a ales în mod special titlul „Disco Maghreb” după legendarul label de muzică și magazin de discuri algerian cu același nume. El demonstrează că poate fi la înălțimea moștenirii numelui, cu banger-ul ce prezintă la intersecția dintre vibrațiile de dans occidental și sunetele arabe.

Videoclipul a fost filmat în Algeria folosind talentele unei echipe locale, aducând un omagiu influențelor lui DJ Snake. Cu ajutorul lui Romain Gavras (M.I.A., Jay-Z, Kanye West, Jamie XX, Justice), producător executiv al vizualului, a creat o reprezentare video la fel de impresionantă și puternică ca și melodia în sine.

„Disco Maghreb” evidențiază energia tineretului globalizat si dansurile tradiționale pe ecran. În același timp, surprinde neliniștea și dorința de libertate manifestate de o generație prea conectată de femei și bărbați tineri din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și pretutindeni.

Piesa sosește tocmai la timp pentru a pregăti scena pentru viitorul spectacol de afiș al lui DJ Snake la Parc Des Prince în Paris pe 11 iunie. În calitate de mare fan / susținător al clubului Paris-Saint-Germain, DJ Snake se întoarce în orașul său natal, fiind primul care a dat viață concertelor în legendara locație, care nu a găzduit niciun eveniment muzical de peste 10 ani.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *