DJ SNAKE FACE ECHIPĂ CU OZUNA, MEGAN THEE STALLION, & LISA DIN TRUPA BLACKPINK PENTRU NOUL SINGLE & VIDEOCLIP „SG"
2021-10-22 16:28:00

22 octombrie 2021 – Santa Monica, CA – Producătorul multi-platinat DJ Snake dezvăluie noul single, intitulat „SG” feat. OzunaMegan Thee Stallion, și Lisa of BLACKPINK disponibil via Interscope Records astăzi. Piesa unește artiști de pre trei continente diferite și patru țări cu vedeta latină, cu origini din Puerto Rico și Republica Dominicană Ozuna, artista câștigătoare a premiilor GRAMMY®, Megan Thee Stallion, zeița tailandeză a K-pop-ului, Lisa, și inovatorul cu origini din Franța și Algeria, DJ Snake împreună pentru o piesă pentru tot mapamondul. În plus, track-ul vine însoțit de un videoclip blockbuster regizat de colaboratul frecvent al lui DJ Snake, Colin Tilley [Justin Bieber, Halsey, J Balvin, Post Malone]. Perechea a lucrat împreună pentru o multitudine de videoclipuri de-a lungul carierelor lor prolifice, toate adunând la un loc peste 3 miliarde de vizualizări, cifrele fiind într-o continuă creștere.

Producția neimitabilă a lui Snake dă putere piesei în timp ce aceasta îmbină perfect energia ringului de dans cu ritmuri reggaeton și trap latino. Megan încinge spiritele cu discursul ei muzical puternic, în timp ce partea lui Ozuna transmite o carismă incontestabilă. Între timp, Lisa, care este în prezent pe val după lansarea albumului său de debut mult anticipat „LALISA” în septembrie, oferă un cameo de neuitat pe cont propriu. Videoclipul muzical surprinde cele patru superstaruri în Miami sub palmieri, pe un yacht, în club și la piscină.

DESPRE DJ SNAKE:
DJ Snake și-a făcut debutul cu albumul său „Encore”, lansat în 2016, care a ajuns pe locul întâi în topul Billboard’s Top Dance/Electronic Albums și care a debutat în top 10 la nivel global. De când lansat prima sa piesă care a ajuns pe locul întâi și care a primit certificarea de platină de patru ori, „Let Me Love You” ft. Justin Bieber, DJ Snake a triumfat cu hit-uri colosale precum „You Know You Like It” (cu AlunaGeorge), „Lean On” (cu Major Lazer, feat. MØ), și „Taki Taki” ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B.

DESPRE OZUNA:
Cântărețul și compozitorul puerto-rican câștigător al multor premii, OZUNA, este una dintre figurile latino cele mai cunoscute și ascultate de pe mapamond. De când și-a început cariera în 2015, Ozuna a câștigat multiple premii, precum BMI’s Contemporary Latin Songwriter of the Year (2019, 2021) și Contemporary Latin Song of the Year „Taki Taki” (2020). El a câștigat primele două premii Latin GRAMMYs® în noiembrie 2020, pentru colaborarea „Yo x Ti, Tú x Mí,” cu ROSALÍA.

DESPRE MEGAN THEE STALLION:
Venind din Houston, Megan Thee Stallion este câștigătoarea a trei premii GRAMMY, filantropistă și un model cultural. De la lansarea albumului său de debut aclamat de criticii de specialitate și care a fost premiat cu aur, „Good News”, până la două piese care au spart recordurile și au ajuns pe locul întâi în topul Billboard Hot 100, „Savage Remix” feat. Beyoncé, și „WAP” cu Cardi B, Megan s-a dovedit a fi de neoprit.

DESPRE LISA (DIN TRUPA BLACKPINK):
LISA este membră a grupului de fete din Koreea de Sud, BLACKPINK. BLACKPINK a câștigat inimile pubicului de când și-au lansat single-ul de debut „SQUARE ONE” în august 2016. Albumul de debut al trupei „THE ALBUM”, care a fost lansat în octombrie 2020 a ajuns pe primul loc în mai multe topuri muzicale și a depășit 1.3 milioane în vânzări, BLACKPINK devenind astfel primul grup de fete de K-Pop care să atingă această performanță. În septembrie 2021, LISA a devenit cea de-a treia artistă din BLACKPINK care să se lanseze solo, cu albumul ei de debut „LALISA”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *