DJ Snake si Mercer lanseaza piesa "Let's Get Ill"
2018-06-25 16:33:33

Astazi, 22 iunie, DJ-ul francez si producatorul de succes, DJ Snake si Parisian Mercer au lansat noul lor single, “Let’s Get Ill” in colaborare cu Geffen Records. Alaturi de vocea producatorului premiat cu Grammy, Jermaine Dupri, piesa face parte din seria de hituri dance semnate de DJ Snake in acest an.

“Let’s Get Ill” este o colaborare intre DJ Snake si unul dintre cei patru membri Pardon My French, Mercer, si vine imediat dupa super hit-ul “Magenta Riddim”, lansat in februarie 2018, care a ocupat prima pozitie a topurilor Dance din U.S. saptamani la rand. Vezi aici videoclipul “Magenta Riddim”, regizat de Gal Muggia si Vania Heymann.

Muzicianul de origine franceza va fi pe val vara aceasta, fiind prezent in calitate de headliner la cele mai mari festivaluri internationale, precum Billboard Hot 100 Festival, Outside Lands, din San Francisco si Paradiso Festival din Seattle.

Lansat in 2016, “Encore”, albumul de debut al lui DJ Snake a ajuns pe primul loc al topului Billboard Dance. Dupa primul sau hit ce a ocupat prima pozitie a topului Billboard Hot 100, “Let Me Love You feat. Justin Bieber”, DJ Snake a continuat seria lansarilor de mare succes cu “Get Low”, “You Know You Like It” ,”Lean On”, “Middle” si recentele “A Different Way feat. Lauv” sau “Broken Summer feat. Max Frost”, iar recent, a intrat in topul artistilor Billboard Dance direct pe locul 9

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *