DJ-ul roman cu 150 de milioane de vizualizari lanseaza remixul Gaz pe Foc - ADIO
2023-03-02 21:25:32

La câteva zile de la lansarea primului EP după reunire, trupa Gaz pe Foc este din nou în atenția publicului. Lansarea remixului realizat de Alex Ercan pentru piesa Adio provoacă ascultătorii să privească piesa cu alți ochi și să o includă în playlistul de weekend.

 

„Orice nou proiect este o onoare pentru mine și mă bucură să văd că și publicul apreciază muzica pe care reuşesc să o creez. Adio este unul dintre proiectele cele mai dragi mie. În plus, am învățat foarte multe din fiecare stagiu al proiectului, de la construcția piesei, până la filmarea videoclipului. Remixul transmite multă energie și, cu siguranță, vă va face să dansați! Le mulțumesc din suflet lui Edi Schneider, Andrei Roşu, Paul Panait, Alin Lupşa, Lucian Viziru şi Cătălin Muraru pentru că au crezut în abilitățile mele încă de la începutul proiectului.” declară Alex Ercan.

 

“Ne dorim că muzica noastră să fie relevantă pentru cât mai mulți oameni și suntem siguri că o colaborare cu Alex Ercan va duce Adio atât în cluburi, cât și în playlist-urile fanilor muzicii house. Am fost plăcut suprinși de acest remix, iar primele reacții din social media au fost “wow!”. Îi mulțumim lui Alex pentru disponbilitate și profesionalism, și sperăm să avem cât mai multe astfel de colaborări” au spus băieții de la Gaz pe Foc.

 

Alex Ercan este un DJ și producător din România. Este cunoscut pentru remixurile sale pentru piese internaționale, cum ar fi Masked Wolf – Astronaut in the ocean, care a depășit recent 140 milioane de vizualizări online. A colaborat de-a lungul carierei cu case de discuri din România și Turcia, remixând melodii pentru cei mai importanți artiști și participând în competiții muzicale. De asemenea, seturile lui au fost ascultate la cele mai mari posturi de radio din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *