Dj-ul roman invitat la Tomorrowland, lanseaza prima piesa în limba romana. Boehm x Elianne - ,,Iniminima”
2024-04-02 11:42:36

Este primul DJ român invitat la Tomorrowland, a mixat alături de Steve Aoki și a făcut remixuri oficiale pentru artiști internaționali de top. Acum, Boehm alături de Elianne lansează “Iniminima” o poveste pop-dance jucăușă, spusă cu sinceritatea unui adolescent.

 

„Compusă de catre Elianne, Amedeo, Bianca Tilici și produsă de Boehm și Andy Horjea, ,,Iniminima” aduce căldura și energia unei iubiri pure.

,,După 5 ani de Deepside Deejays și 10 ani de Boehm, <<Iniminima>> este prima mea lansare în limba română și am creat o călătorie emotională, am pus fragmente din noi, am transpus   momentele de dragoste trăite până acum.” spune Boehm

,,Iniminima” este o piesă jucăușă, care invocă amintiri din adolescență. “Este un fel de joc de copii <<eeny meeny>>, în care ești provocat să alegi: vrei să te întorci la adolescență sau nu?”, continuă Elianne.

 

Boehm, DJ și producător cu o reputație solidă în lumea muzicii electronice și-a câștigat faima cu remixuri de top pentru artiști din lumea muzicală precum Sia, Charlie Puth sau The Chainsmokers. Este primul DJ român care a fost invitat să pună muzică pe scena festivalul Tomorrowland, alături de Steve Aoki, iar piesa  “Back 2 U”,  în colaborare cu celebrul DJ și Walk The Moon, a fost una dintre cele mai de succes lansări ale sale.

 

Elianne, cunoscută pentru hiturile în colaborare cu DJ Sava, Connect-R și Dorian Popa și-a făcut debutul în muzică odată cu participarea la Vocea României 2012, unde a fost semifinalistă. Frumoasa artistă a găsit rețeta perfectă pentru succesul său în muzică, unde și-a câștigat rapid un loc în inimile fanilor. Colaborările cu artiști consacrați și de asemena, cu artiști din muzica underground – Chimie, Kazi Ploae, Aforic, Subcarpați, au consolidat poziția artistei în topurile muzicale.

Piesa ,,Iniminima” este disponibilă pe platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *