DL Goe a lansat melodia Omletă şi cafea
2023-03-31 18:39:35

DL GOE a lansat single-ul “Omletă şi cafea”, care va fi inclus pe următorul material discografic, “Fata Morgana”, programat pentru lansare în iunie 2023.
Considerat unul dintre cele mai eclectice proiecte de pe piața muzicală românească, Dl Goe s-a remarcat atât prin colaborările inedite, de-a lungul timpului, (NOSFE, Cătălin Crișan, Loredana etc.), cât și prin îmbinarea artei teatrale cu cea muzicală în show-urile și materialele lor discografice.

Formația s-a lansat în primăvara lui 2017, în Micul Paris, cu EP-ul “Momente în Schițe”. Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească. În 2019 au lansat albumul lor de debut  “Tineri, Sâmbătă, Duminică”, 13 melodii care amestecă teatrul radiofonic cu melodii despre un Goe ajuns la vârsta maturității.
În această poveste spusă de muzicieni și 10 actori (George Pistereanu, Ana Udroiu, Dani Ionescu, Alexandru Nagy, Alina Chinie, Alice Suarasan etc.), Dl Goe lucrează în zilele noastre la un Shop N Go unde se îndrăgostește de o clientă alături de care fuge la mare preț de 3 zile.
In 2022, pregătesc lansarea celui de-al doilea album, “Fata Morgana”, o continuare a poveștii de pe Tineri, Sambata, Duminica.

De-a lungul celor 5 ani de existență, au avut parte de 7 piese nr. 1 în topurile alternative – Golan (alături de Loredana), 23 Decembrie, Fata de la Radio, Ioana, Dacă Pleci, (o reinterpretare a faimosului șlagăr alături de NOSFE și Cătălin Crișan), Prin Gară la Constanța si O noapte furtunoasă.
De asemenea au avut o prezență activă în cadrul festivalurilor și cluburilor din România (Sofar București, Femei Pe Mătăsari, Afterhills, Rocanotherworld, Romanian Creative Week, Street Delivery, The Pub, Expirat, Control etc).
În 2018 și 2019 s-au remarcat prin turneele lor Shop N’Goe în casele și apartamentele oamenilor.
In 2023, lansează albumul “Fata Morgana”, o continuare a discului de debut unde aflăm ce s-a întâmplat cu protagoniştii care au fugit la mare. Albumul este însoţit de 12 videoclipuri care formează un lung-metraj.

Componentă Dl Goe:
Dl Dani – Voce, Clapa, Chitară
Dl Horea – Voce, Clapa, Saxofon, Percutii
Dl Andrei – Voce, Chitară
Dl Cosminel – Chitară 2
Dl Laur – Voce, Bass
Dl T – Tobe

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *