Dl Goe lansează albumul "Fata Morgana"
2023-11-13 18:33:19

“Fata Morgana” este cel de-al doilea album al trupei Dl Goe, o creație conceptuală împletită ca un spectacol radiofonic. Dezvoltând povestea primului lor album, “Tineri, Sâmbătă, Duminică”, narațiunea urmărește un băiat care lucrează într-un magazin din București și o fată cu un tatuaj, amândoi fugind într-o lume necunoscută. Cu toate acestea, acest album explorează perspectiva ei, dezvăluind consecințele experiențelor lor din primul album.

Cu actori remarcabili precum Cristi Iacob, Alexandra Salceanu, Anca Dinicu, NICHOLAS Catianis, Carmen Ionescu, printre alții, “Fata Morgana” îi poartă pe ascultători într-o călătorie captivantă. Colaborând cu artiști talentați precum tenorul Alex Nagy, Paulina și Bruja, Dl Goe îmbină indie pop-ul cu influențe de inimă albastră și operă, creând o fuziune muzicală unică.

Ceea ce diferențiază acest album este integrarea sa perfectă cu un film, împărțit în 12 capitole, fiecare strâns legat de muzică. Dl Goe a prezentat filmul la diverse festivaluri din țară, unde au interpretat coloana sonoră live, amplificând experiența cinematică. “Fata Morgana” nu este doar un album; este o poveste imersivă, o aventură auditivă și vizuală, invitând ascultătorii într-o lume în care muzica și povestea se împletesc armonios.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *