Dl Goe, NOSFE si Catalin Crisan lanseaza un remake pop al piesei Daca pleci, hit care a dominat clasamentele romanesti in ultimele trei decenii
2022-02-11 08:00:00

Trei artiști cunoscuți din trei zone diferite. Dl Goe & NOSFE, alături de Cătălin Crișan, lansează joi, 10 februarie, remake-ul piesei „ Dacă pleci“, șlagăr care a dominat clasamentele românești în ultimele trei decenii.

Încântați până peste măsură de acest proiect, Dani Ionescu, solistul trupei Dl Goe, și NOSFE, au spus, pe scurt, povestea din spatele piesei la care au lucrat mai bine de un an. Cu toate că s-au mișcat precum „personalul de noapte”, rezultatul a depășit cu mult așteptările celor trei artiști.

„Putem spune ca am fost printre primii artiști din România care au dat startul remake-urilor când am lansat an de an, piese după Margareta Pâslaru, Maria Tănase și Trio Caban. « Dacă pleci» a venit ca o urmare firească și matură în traseul nostru artistic. A fost o piesă pe care am dorit de mult să o facem și am așteptat momentul potrivit. Altfel spus, am lucrat la piesa asta timp de un an, alături de Vladon (SICVRIO). Ne-am mișcat precum personalul de noapte, dar într-un fel a fost mai bine așa. Astfel, am avut șansa să colaboram cu doi artiști pe care noi îi respectam foarte mult, NOSFE și Cătălin Crișan.

Când a venit Dl Crișan în studio și a retras refrenul iconic, ni s-a făcut pielea de găină. Respectăm foarte mult istoria noastră muzicală și vrem ca publicul tânăr să cunoască aceste «comori».

« Dacă pleci» este una dintre ele. Și c’mon!!! Cătălin Crișan, NOSFE și niște băieți hipsteri în aceeași piesă…ce vrei mai mult?”, a declarat Dani Ionescu, de la Dl. Goe.

„Este o onoare imensă să reinterpretez un asemenea hit, alături de trupa Dl. Goe și Cătălin Crișan. Se lucrează la piesă și la videoclip, la concept, de peste un an de zile și așteptarea asta n-a fost degeaba. Vă pupă UNCHIU!”, spune NOSFE.

„Prezența mea alături de acești tineri a fost plăcută și, sper, de bun augur”

Un nume consacrat în industria muzicii românești, Cătălin Crișan s-a arătat foarte deschis cu privire la această colaborare. „O experiență interesantă și atipică” în același timp, artistul este fericit că piesa care a bucurat atâtea și atâtea generații a fost readusă la viață.

„O experiență interesantă și atipică această colaborare cu „Domnul Goe” și rapperul NOSFE. Melodia « Dacă pleci» a căpătat o altă formă, sper, pe placul generației tinere și nu numai. Întotdeauna am considerat că nu există muzică nouă și muzică veche, ci muzică bună sau mai puțin bună. Cum este această piesă, rămâne să o jurizeze publicul. Prezența mea alături de acești tineri a fost plăcută și, sper, de bun augur. Talent, bun simț, perseverență, studii, toate aceste elemente m-au convins să lucrăm împreună. Le mulțumesc și ne urăm… mult succes!”, a declarat Cătălin Crișan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *