DMNDS lansează un nou remake al piesei ”Calabria” în colaborare cu Fallen Roses
2021-06-26 17:35:12

DMNDS este un proiect muzical alcătuit din Andrea Blanco, un DJ, producător și inginer de sunet foarte apreciat din Italia, deținătorul unor discuri de aur și platină și Felipe Conceicao, un compozitor, producător, artist vizual și director de videoclipuri muzicale cunoscut în Brazilia.

Proiectul DMNDS s-a bucurat de un succes enorm odată cu lansarea single-ului “Sexy Black”, reușind să aibă peste 25 de milioane de stream-uri pe Spotify datorită playlist-urilor importante care au inclus piesa, printre acestea regăsindu-se New Music Friday, Motivation Mix, Dance Party sau Viral Charts. Succesul lor nu s-a oprit aici, motiv pentru care piesa “Seven Nation Army” a ajuns pe poziția 6 în Top 200 Shazam Discovery France, evoluția în lumea muzicii dance, fiind constantă și din ce în ce mai vizibilă.

Noul remake lansat de băieții de la DMNDS în colaborare cu Fallen Roses pentru piesa “Calabria” a reușit să ajungă în scurt timp pe poziția #31 în Top 200 Shazam Global, lansarea fiind regăsită și în topurile Shazam în țări precum Finlanda, Frața sau Luxembourg.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *