Doddy face "Haz de necaz" in cel mai nou videoclip al sau
2017-07-13 20:42:49

Dupa ce a atins aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube la colaborarea cu Marcel Pavel pentru piesa “Fara sa stii”, Doddy revine cu un nou single, “Haz de necaz”. Piesa este produsa chiar de Doddy si Peter Zaad in studioul EpicEntertainmentva, in colaborare cu Stan Nicolae si Radu Baisan (Pink Elephant), si beneficiaza si de un videoclip regizat de Alin Surdu.

“”Haz de necaz” s-a nascut in unul dintre momentele in care au aparut crapaturi in relatia mea. Moment in care aveam impresia ca s-a schimbat ceva, dar a ramas la stadiu de impresie. Aceste momente ajung sa fie amuzante cand iti dai seama ca una se spune, alta se face si totul ramane neschimbat datorita dragostei. Asa poti ajunge sa faci ”haz de necaz”…. decat sa-l alimentezi, e mai bine asa. Un zambet nu apare niciodata langa o vorba dureroasa.
Piesa este compusa alaturi de prietenii mei Karo si Radu (Pink Elephant). Petru Birladeanu (Peter Zaad) a avut si el un ingredient pentru aceasta piesa. La videoclip am lucrat pentru prima oara alaturi de Alin Surdu si pot spune ca sunt foarte multumit”, a declarat Doddy.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Haz de necaz”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *