Doechii face echipă cu SZA pentru Persuasive
2022-07-24 13:48:52

Doechii face echipă cu SZA pentru “Persuasive”. Este prima colaborare dintre puterile feminine ale TDE — artista Doechii din Tampa și câștigătoarea de Grammy, SZA.

„Am creat „Persuasive” pentru a ajuta oamenii și a aduce comunitățile împreună, așa că SZA să fie prezentă pe acest cântec a fost o potrivire perfectă, deoarece întotdeauna m-am conectat cu alții prin muzica ei”, spune Doechii. „Știind că SZA colaboreaza cu TDE a fost ceea ce inițial m-a încântat cel mai mult să fiu în acest label, așa că acum că avem o melodie împreună este un moment perfect.”

Imnul R&B optimist arată capacitatea impresionantă a artistei de a transmite emoții complexe și vibrații imaculate prin performanțe vocale singulare. Prezeța lui SZA pe „Persuasive”, o odă la înaltul perfect, face melodia și mai impresionantă.

În plus, 2022 XXL Freshman Doechii anunță că va lansa viitorul ei EP „she / her / black bitch” pe 5 august 2022.

În ultimele săptămâni, numele lui Doechii a crescut vertiginos datorită spectacolelor TV de neegalat, cum ar fi amestecul ei pentru „Persuasive” și „Crazy” la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și performanța ei la Premiile BET, care a câștigat o recenzie elogioasă de la Vulture.
Doechii a dominat internetul de la lansarea EP-urilor sale – Oh the Places You’ll Go din 2020, cu smash-ul viral „Yucky Blucky Fruitcake” și BRA-LESS din 2021. Această nouă lansare continuă o serie fierbinte pentru Doechii după „Bitch I’m Nice” și rebelul „Crazy”. Acum, SZA o ajută pe tânăra pentru a crea o versiune irezistibilă a „Persuasive”. Cântând alături de una dintre cele mai distinse vedete ale casei sale de discuri, Doechii demonstrează că are o voce de neegalat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *